Tools
Page Builder
Page Builder (Beta-version)

Vil du give dine forhandlere en endnu mere personlig købsoplevelse?

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Du kan bruge Page Builder til at oprette tilpassede destinationssider eller introduktionssider til dine kategorier. I disse kan du vise butiksoplysninger, igangværende kampagner eller rabatter for en bestemt produktkategori og meget, meget mere!

For at oprette en side skal du gå til værktøjer(Tools) og klikke på "Page Builder".

Du vil nu blive ført til denne side. Klik på "+/Plus" for at oprette en ny side.

Ved at trykke på plus igen kan du vælge strukturen på din side. Du kan enten vælge en fuld bredde eller op til 4 forskellige kolonner, hvor du kan oprette indhold.

Indhold kan være et billede, tekst eller en knap. Ved at trække og slippe kan du vælge, hvordan du vil sortere indholdet på siden.

Du kan redigere hvert stykke indhold individuelt. Hvis du klikker på et af de valgte indhold, åbnes en sidemenu, og du har to faner; “Style” og “Settings”.

Billeder (images)

I indstillinger bestemmer du, om du vil uploade billedet fra mediebiblioteket eller en fil fra din pc. Du kan også ændre baggrundsfarven og tilføje et link.

På fanen "style" kan du redigere "cover/contain", hjørneradius og størrelse på billedet. Herunder kan du også vælge den foretrukne justering og justere afstanden mellem top, bund, venstre og højre.

Tekst (Text)

Det er lige så nemt at redigere en tekst. I "sttings" kan du skrive teksten, og under det kan du tilføje et link. Linket kan føre hvor som helst inde i Turis-platformen eller endda til dit primære B2C-websted.

På fanen "Style" kan du redigere tekstens skrifttype. Det inkluderer skrifttype, farve, mellemrum og størrelse. Nederst kan du også vælge justeringen.

Knap (Button)

Den samme redigering gælder for en "button". I knapindstillinger kan du justere størrelse, hjørneradius, justering og afstand. På stilfanen kan du ændre knapteksten, tilføje linket og ændre skrifttypen.

Hvis du vil tilføje endnu et lag til siden med en anden struktur, kan du blot trykke på "plus". Det nye strukturlayout vil blive tilføjet under det første lag.

Når du er færdig med at oprette siden, kan du enten udgive den eller gemme den som en kladde.

Uanset hvad, vil siden se sådan ud:

Tilføjelse af ny side på shoppen

Hvis du vælger at udgive siden, vises den i navigationsfanen. Der kan du bestemme, hvor du vil have din side vist til dine forhandlere. Du skal blot flytte den ved at trække og slippe mellem dine produktkategorier.

Pro-tip: De fleste virksomheder valgte at oprette deres brand-websteder som hovedlandingssiden for alle forhandlere. Det kan du gøre ved at klikke på de tre små prikker og trykke på "Vælg som startside".