Tools
Forms
Forhandler ansøgning (Forms)

Denne artikel beskriver hvordan du opretter ansøgningsformularer til potentielle forhandlere.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Hvordan formularer fungerer, og hvad det gør

Med formularfunktionen kan du oprette en formular til anmodning om at blive forhandler, som vil hjælpe dig med at få nye forhandlere nemmere. Formålet med Forms er at hjælpe dig med at administrere forhandleranmodninger mere effektivt og have det hele samlet ét sted. Yderligere får du mulighed for at tilpasse designet af formularen, så den repræsenterer dit brand og din virksomhed bedst muligt.

For at få adgang til formularer starter du med at klikke på 🛠️ Værktøjer i menuen i venstre side efterfulgt af at klikke på formularer.

Dit vindue vil nu se sådan ud.

Klik på "+ / plus" i øverste højre hjørne for at begynde at oprette din formular.

Det næste afsnit vil gå i detaljer om, hvordan du sætter det hele op, og hvad de forskellige felter betyder.

Hvordan man opretter og sætter det op

Dette afsnit vil tage dig igennem, hvordan du opsætter de forskellige felter, hvordan du tilføjer felter, og hvordan du tilpasser formularskabelonen.

Ansøgningen

Det første du skal konfigurere er applikationsfelterne.

Ansøgningstitel (intern): dette er den interne titel på den applikation, du opretter, og det er påkrævet, at du tildeler en form for titel her.

* Det er påkrævet, at du udfylder dette felt.

Ansøgningsformular URL: Dette er URL'en på den ansøgningsformular, du opretter. Du kan give den en hvilken som helst URL du vil. Det anbefales dog at holde det enkelt og ligetil, såsom engros-applikation eller detailhandler-form.

* Det er påkrævet, at du udfylder dette felt.

💡 Pro tip! du kan bruge dette link til at oprette en engrosapplikationsknap på dit B2C-websted. Når nye potentielle forhandlere ser dit brand, kan de bruge denne ansøgningsformular til at indsende en anmodning om at blive forhandler af dine produkter.

Ansøgningshoved: dette er applikationens overskrift, som er synlig og vises for dem, der udfylder formularen. Det anbefales at holde det enkelt, såsom engrosansøgning eller forhandlerformular.

* Det er påkrævet, at du udfylder dette felt.

Ansøgningsintroduktionstekst: dette er introduktionsteksten, hvor du kan fortælle lidt mere om din virksomhed, hvordan formularen fungerer, hvilke oplysninger du har brug for fra dem, svartid mm.

* Det er påkrævet, at du udfylder dette felt.

Indtastningsfelter

Formularer leveres med seks foruddefinerede inputfelter. Hvis du ikke kan lide rækkefølgen af, hvordan inputfelterne er opbygget, kan du så nemt flytte rundt på dem ved at klikke på de tre grønne cirkler til venstre og så trække feltet derhen, hvor du gerne vil have det i stedet.

Yderligere kan du tilføje nye eller ekstra inputfelter for at få de oplysninger, du kan lide eller har brug for, fra anmoderen. For at gøre det skal du blot klikke på "+ / plus" og du kan oprette dit eget felt.

Efter at have klikket på "+ / plus" åbnes vinduet nedenfor.

Her vælger du først felttypen. Klik på feltet "Felttype", og rullemenuen udfoldes.

Hvis du ønsker, at feltet skal være obligatorisk, skal du blot markere feltet "Påkrævet" under Felttype.

Dernæst er "Feltnavnet", hvor du giver feltet du opretter et navn. Dette kunne være "Fortæl os lidt mere om dig selv", "momsnr." eller hvad du nu synes, formularen mangler.

Efter at have givet indtastningsfeltet et navn, skal du beslutte, hvilken slags validering der kan indsættes i feltet.

Når du er færdig, husk at klikke på knappen "Gem" for at gemme de ændringer, du har foretaget.

Når du har klikket på "Gem" vil det nye indtastningsfelt blive placeret under "Tilføj ekstra indtastningsfelter". Her kan du tilføje det til den formular, du opretter, ved at klikke på "tilføj" i højre side af indtastningsfeltet.

Hvis du vil redigere eller slette det indtastningsfelt, du lige har oprettet, skal du blot klikke på de tre grønne prikker.

💡 Pro tip! overvej hvilke oplysninger du ønsker at få fra rekvirenten og tilføj inputfeltet til din formular. Oplysninger som momsnr. er rart at have fra begyndelsen.

Tilpasning

I denne sektion kan du tilpasse farveskemaerne, redigere knapetiketter samt tilføje et link til din hjemmeside.

Tilføj dit logo: klik på "+ / plus" for at tilføje dit logo. Det anbefales at tilføje et logo med gennemsigtig eller ingen baggrund.

* Det er påkrævet at tilføje et logo.

Tilføj baggrundsbillede: Klik på "+ / plus" for at tilføje et baggrundsbillede. Det kan enten være et almindeligt farvet baggrundsbillede, et med dine produkter på eller noget helt andet – vær kreativ.

* Det er påkrævet at tilføje et baggrundsbillede.

Primær farve: dette er farven på knappen. Klik på feltet for at begynde at tilpasse den farve, du ønsker til knappen.

For at ændre farven skal du blot klikke eller trække farvevælgeren (den lille hvide cirkel) rundt på farvekortet for at finde den farve, du kan lide. Eller hvis du har et signaturfarveskema, du og dit brand bruger, kan du også tilføje den nøjagtige Hex-farvekode.

Rediger knaplabel: Du kan redigere teksten på knapetiketten. Du skal blot indsætte det ord eller den sætning, du vil bruge.

Link til din hjemmeside: Det er her du tilføjer linket til din hjemmeside. Linket vil blive vist i bunden af formularen, så ansøgere kan besøge din hjemmeside. * Det er påkrævet at tilføje et link.

Du kan til enhver tid se et eksempel på det arbejde, du har lavet, ved at klikke på den grønne forhåndsvisningsknap. Husk dog at klikke på knappen "Gem" før forhåndsvisning.

Sådan ser formularen eller engrosansøgningen ud nu.

Hvilken besked får rekvirenten, når formularen indsendes?

Når formularen er udfyldt og klikker på 'Send anmodning' vises denne pop-up, der fortæller anmoderen, at den er indsendt, og butikken vil vende tilbage så hurtigt som muligt.

Efter at have oprettet og tilføjet formularen, vil din formularsektion nu se sådan ud.

URL'en er det specifikke link til din formular/engrosansøgning. Hvis du klikker på de to grønne firkanter, kopierer du linket.

💡 Pro tip! du ønsker måske at tilføje din nye formular/engrosansøgning til din hjemmeside. Du kan bruge linket til at oprette en Wholesale Application-knap på din hjemmeside og derved omdirigere nye potentielle forhandlere til formularen.

Du kan til enhver tid opdatere og redigere formularen ved at klikke på den lille grønne pen. Hvis du klikker på krydset i slutningen, slettes hele formularen.

Indsendelser

Når du modtager en ny indsendelse, vil den blive vist som du ser nedenfor.

🔔 Bemærk venligst: Indsendelsessektionen er der, hvor du ser, accepterer eller afslår de indsendelser, der er blevet foretaget.

Du kan nu skifte mellem selve formularen og indsendelser. Du skal blot klikke på knappen for at skifte mellem disse to.

Du får vist en anmodning ved at klikke på feltet for den, du vil åbne og se. Dit vindue vil nu se sådan ud.

Hvis du klikker på "Accepter forespørgsel", kan du oprette og tilføje en ny forhandler til din Turis-konto. Vinduet "Tilføj nyt firma" åbnes.

I formlen "Tilføj nyt firma" kan du tilføje de manglende oplysninger, og når du er færdig, klikker du på "Gem". Dette vindue åbnes.

Ved at klikke på "Ja, send invitation" oprettes en køber til denne forhandler. Det betyder, at der vil blive sendt en invitation, der giver adgang til at angive en personlig adgangskode og får adgang til at begynde at handle fra din Turis B2B webshop.

På den anden side, hvis du klikker på "Nej, jeg opretter dette senere", vil du simpelthen bare oprette en forhandler, men ikke en køber.

Dit vindue vil se sådan ud, og du har nu behandlet engrosansøgningen og accepteret indsendelsen.

Hvis du går til 👤 Brugere i menuen i venstre side og klikker på Forhandlere, kan du nu se, at forhandleren er oprettet og tilføjet. Yderligere, hvis du klikkede på "Ja, send invitation" har du så også oprettet og tilføjet en køber til forhandleren.

Denne artikel er direkte oversæt med Google