Produktsorteringsmuligheder
Opdateret over en uge siden

For at få adgang til produkter starter du ved at klikke på ⚙️ Indstillinger i menuen til venstre efterfulgt af at klikke på "Produkter".

Når du klikker på produkter, vises fem underkategorier - Nye produkter, Ikke på lager, Lagersynlighed, Sorteringsmuligheder og Containerstørrelser. Disse underkategorier vil blive forklaret og redegjort for i de følgende afsnit.

Du kan definere, hvordan dine produkter skal sorteres i din butik. Du kommer til at sortere på fem forskellige måder; Nyeste, A-Z, Z-A or Custom.

Klik på underkategorien "Sorteringsmuligheder"(sort options), og dette vindue vises.

Klik på rullemenuen for at vælge, hvordan du vil sortere dine produkter i shoppen

Vælg derefter blot en af de fire sorteringsmuligheder.

Husk at klikke på "Gem", når du har foretaget dine ændringer.

Brugerdefineret(custom) sortering

Med muligheden "custom sortering" kan du selv vælge sorteringen til din butik. For at oprette dette skal du uploade en .CSV-fil til den tilpassede sortering.

I .CSV-filen tilføjer du alle dine SKU'er i den rækkefølge, du ønsker, at de skal vises i én kolonne uden en overskrift.

Hver værdi skal være i en ny række, brug ikke skilletegn!

Ugyldige SKU-numre vil blive ignoreret - Kun de SKU-numre, der er vist i filen, vil blive opdateret. Hver nyt uploadet fil vil overskrive sorteringspolitikken.

Eksempel på hvordan filen skal opstilles og se ud:

Gennem sort options i Settings > Products, er det også muligt at vælge om du vil gemme eller sortere udsolgte produkter sidste.

Disse indstillinger er vist således;