Images & Content
Billede banken (Images & content)

Denne artikel beskriver hvordan du bruger billede banken til at vise forhandlerene jeres billeder og materiale.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

I vores billed- og indholdsbank kan du uploade produktmateriale, som dine forhandlere kan bruge. I billed- og indholdsbanken kan du uploade forskellige formater, såsom pdf’er, videoer og billeder.

🔔Bemærk venligst: Alle understøttede formater er; PNG, JPG, DOCX, PDF, XLSX, MP4, MPEG og AVI.

Med Billed- og indholdsbanken kan du også oprette mapper til at organisere dit materiale og indhold bedre for dine forhandlere. For at oprette en mappe skal du trykke på knappen med en mappe afbildet. Hvis alle dine produkter allerede er uploadet, vil du måske bemærke, at der allerede er nogle mapper. Disse mapper genereres automatisk af platformen baseret på dine produktkategorier. Inde i mapperne finder du også billederne til dine produkter.

Så vælger du et navn og vælger om mappen skal ligge i en anden mappe (forældremappe)

Hvis du ikke ønsker, at mappen skal være i en anden mappe, men du vil have den mappe, du opretter, skal være en overordnet mappe, skal du bare lade det nederste felt stå tomt.

I dette eksempel opretter vi en ny overordnet mappe kaldet 'Testmappe'

Den nye mappe vil blive vist som den sidste mappe..

For at uploade filer til mappen skal du indtaste den nye mappe og trykke på knappen med en sky afbildet.

Når du trykker på den, vises denne skærm, hvor du kan vælge eller trække dine filer for at uploade disse.

Når filer er valgt, kan du trykke på 'upload alle'.

Så uploader filerne, og du kan se, at filerne er uploadet af den grønne rollebesætning og 'Upload afsluttet'

Efter upload kan du klikke på 'Udført' og du kan nu se, at billedet er uploadet til mappen

Hvis du vil oprette en mappe i mappen(en undermappe), skal du trykke på mappeikonet og vælge navn. Hvis du allerede er inde i den overordnede mappe, du vil have mappen placeret i, skal du kun vælge et navn til undermappen.

Når navnet er valgt, skal du klikke på opret mappe, og mappen vises inde i den overordnede mappe.

Du kan også gå et skridt videre og oprette en mappe inde i undermappen, for at gøre dette følger du samme trin som ovenfor.

For at sikre, at dine forhandlere er i stand til at se mapperne, skal du aktivere kontakten 'Gør synlig for købere'.

Slukket:

Tændt:

Hvis du har nogle gamle mapper og autogenererede mapper, som du ikke ønsker, at dine forhandlere skal se, kan du skjule bestemte mapper. For at gøre dette klikker du på den 3-stiplede linje i hjørnet af mappen:

Indstillingen skjul vises nu:

Og når der klikkes, vil den skjulte mappe se sådan ud:

For at slette mapper trykker du på den samme 3-stiplede linje og vælger slet

🔔Bemærk venligst: Autogenererede mapper kan ikke slettes, kun skjules.

Sidst, kan du også vælge hvilken sortering dine forhandlere skal se i billedebanken - Denne indstilling finde du ved siden af knappen "Make visible for buyers shop";

Her kan du vælge følgende sorteringer;

• Newest (recently added) / Nyest

• Oldest / Ældst

• A-Z

• Z-A

Hvordan ser billedebanken ud for mine forhandlere?

For dine forhandlere vil billederne og indholdsbanken se sådan ud:

Når forhandleren trykker 'Download' på en mappe, vil de få tilsendt et link til deres mail med billederne indeni. De kan også vælge at downloade alle mapper på den grønne knap 'Download alle''

E-mailen, som forhandleren modtager, ser således ud: