Bulk uploader: Priser

Denne artikel forklarer, hvordan du kan masse-opdatere priserne på dine produkter.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

For at opdatere en pris for flere produkter eller flere priser for flere produkter, kan du med fordel bruge bulk uploaderen til priser. For at finde denne går du ind i værktøjer(Tools) og finder bulk uploaderen, samt vælger priser i rullemenuen. Når priser er valgt, kan du downloade en skabelon og åbne den i excel eller google sheets. Med denne skabelon kan du redigere vejledende pris, priser og særlige prislister.

Når du først åbner skabelonen, anbefaler vi at slette alle kolonner med priser, du ikke skal redigerer, så hvis du kun redigerer én prisliste, bør du slette alle andre priser.

Bemærk!: Hvis du ikke sletter de priser, du ikke skal redigerer, vil alle priser i de forskellige priser og prislister blive ændret til 0/ingen pris.

Eksempel: Vi redigerer kun priser for "segment 5" særlige prisliste, vi sletter derfor alle andre priser.

Nu fremgår kun kolonnerne med SKU'erne og den prisliste, vi ønsker at redigere.

Nu vil vi tilføje alle SKU'er, vi vil redigere prisen på, til kolonnen og de nye priser.

Bemærk!: at decimalerne i priserne skal være adskilt af et punktum og IKKE et komma. Dette skyldes, at når du er færdig med at redigere arket, skal du gemme filen som en .CSV (Comma Separated file).

Bemærk!: at hvis du bruger Google Sheets, skal du indstille landet til USA i indstillingerne, som automatisk indstiller separatoren til et punktum. (Vi anbefaler at gøre dette i modsætning til at skrive punktummet selv)

Når alle nye priser er tilføjet til SKU'erne, kan du downloade filen til din pc som en .CSV-fil.

derefter går du tilbage til bulk uploaderen på din Turis konto i Tools. Sørg for at du har valgt "Prices" i rullemenuen (som da du først downloadede skabelonen) og vælg den .csv-fil du har lavet for at tilføje den til bulk-uploaderen. Så er du klar til at trykke på upload.

Når upload er færdig, skal din skærm se sådan ud.

Bemærk!: at hvis du har tilføjet SKU'er med en tastefejl eller ikke eksisterer på platformen, opdateres disse ikke. Systemet vil fortælle dig, hvilke SKU'er der ikke blev opdateret.