Tools
Bulk uploader
Bulk uploader: Opdater lagerniveauer

Denne artikel forklarer, hvordan du hurtigt og nemt kan opdatere dine lagerbeholdninger.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Med lageropdateringen i masseuploaderen er det muligt for dig at tilføje eller overskrive dit nuværende lager for alle produkter eller nogle produkter. For at opdatere lager skal du gå ind i masseuploaderen i Værktøjer og vælge 'Opdater lagerniveauer' i rullemenuen.

Herfra downloader du skabelonen og åbner denne, gerne i google sheets.

Nu kan du indtaste de SKU'er, du vil redigere aktien på, og lagerniveauet. Husk på forhånd, hvis du ønsker at tilføje beholdningen eller overskrive beholdningen.

Når felterne er udfyldt med de oplysninger, du ønsker, kan du gå videre og downloade filen til din pc. Husk at du skal downloade filen som en .CSV-fil.

Når du er downloadet, er du nu klar til at uploade filen tilbage til masseuploaderen. Husk at vælge 'Opdater lagerniveauer' i rullemenuen, og hvis du vil overskrive(Overwrite) eller tilføje(Append) til det aktuelle lager. Når du er klar, skal du trykke på upload-knappen.

Når uploaden er færdig, vil din skærm se sådan ud:

🔔Vær opmærksom på, at hvis du har tilføjet SKU'er med en tastefejl eller ikke eksisterer på platformen, opdateres disse ikke. Systemet vil fortælle dig, hvilke SKU'er der ikke blev redigeret i uploaden.

🔔Pro tip: I din produktsektion kan du downloade en csv-fil med alle dine aktuelle produkter og aktuelle data. Herfra kan du kopiere/indsætte dine sku'er og lagerbeholdninger.

Denne artikel er oversat med Google