Users(Brugere)
Sales Agents
Guide for Sælgere (Sales Agents)

Denne guide beskriver hvordan Sælgere benytter Turis.

Opdateret over en uge siden

Overblik

Når du første gang logger ind på Turis, vil du blive mødt af dit dashboard, hvor du kan vælge at oprette en ny ordre til en forhandler eller tilføje en note til en virksomhed.

I sidepanelet finder du adgang til brugere, billeder og indhold samt ordrer.

Bemærk, at du kun vil se de ordrer, forhandlere og købere, du har oprettet på vegne af din virksomhed.

Opret en forhandler

For at oprette en forhandler går du ind i "brugere" i sidepanelet og vælger "All retailers".

Klik derefter på "+" -knappen i øverste højre hjørne for at oprette en forhandler. Nu vil et vindue dukke op, hvor du kan oprette en ny virksomhed/forhandler.

Når du opretter en forhandler, er visse data obligatoriske:

Firma navn *

Adresse *

Postnummer *

By *

Land *

CVRnr. *

E-mail *

Valuta *

Betalingsfrist (Payment terms(days)) *

Disse er markeret med "* / stjerne".

De resterende data er valgfrie - vi anbefaler dog, at du udfylder så meget data som muligt.

Hvis du er givet en særlig prisliste til dine forhandlere, af grossisten, bedes du også udfylde dette da dette felt er nødvendigt, når du ser produkter og priser til ordre oprettelse.

Når forhandleren er oprettet, vil du blive vist et vindue, der spørger, om du ønsker en invitation til forhandleren med det samme, eller om du vil vente og gøre dette senere. Hvis der sendes en invitation herfra, vil forhandleren modtage en e-mail, hvor de kan oprette en adgangskode.

Opret en køber

Hvis du venter og ønsker at oprette køberen selv, gør du dette i købersektionen(buyers), under forhandlere(retailers) i sidepanelet.

Her trykker du på "+" -knappen i øverste højre hjørne for at oprette en køber. Udfyld derefter felterne, alle felter markeret med "*/stjerne" er obligatoriske felter.

Det er meget vigtigt også at tildele køberen til en forhandler. Når alt er udfyldt, klikker du på "Gem". Hvis du vil, kan du sende en invitation herfra, så køberen kan oprette deres egen adgangskode, du åbner køberen igen og klikker på den lille blå knap "Gensend invitation".

Opret en ordre og håndter ordrer

Nu er du klar til at oprette en ordre på vegne af din køber.

Du kan oprette en ordre enten ved at klikke på "opret ordre" fra din dashboard eller i ordreafsnittet i sidebjælkepanelet.

Uanset hvad vil du blive vist et vindue, hvor du skal vælge en forhandler/virksomhed og en køber. Når du har valgt, skal du klikke på "start ordre".

Du vil nu blive taget til turis-shoppen, hvor du kan begynde at tilføje produkter til kurven. Afhængigt af hvordan butiksejeren har indstillet deres butik, kan du i sidepanelet finde kategorier og underkategorier.

Hvis du ikke vil gå igennem alle kategorierne og underkategorierne for de produkter, du leder efter, kan du bruge express-ordering. Dette værktøj finder du i øverste højre hjørne til venstre for kurven, markeret som en gul lyn. (Kan du ikke finde dette, skal det slåes til i indstillinger af grossisten)

Når du bruger dette, kan du indtaste information manuelt, SKU'er og mængder, eller du kan uploade en .csv-fil med eller uden en overskrift. Bemærk, at hurtigbestilling kun kan bruges og ses i butikken, hvis det er aktiveret af virksomheden, der ejer butikken.

Når alle de produkter, du vil købe, er i kurven, kan du klikke på kurven og gennemgå ordren.

Her kan du ændre leveringsadressen og justere mængderne, hvis det er nødvendigt. Når ordren er gennemgået, kan du acceptere vilkårene og betingelserne og indsende ordren.

Ordren vil nu blive vist i din ordreafsnit, ejerens ordreafsnit og køberen vil også modtage en e-mail med den indsendte ordre.

For at vende tilbage til dashboardet kan du gøre dette ved at klikke på "return to dashboard" i nederste venstre hjørne af din skærm.

Du kan nu finde din indsendte ordre i ordreafsnittet i sidepanelet.

Hvis der skal tilføjes flere produkter til ordren, gøres dette ved at klikke på "tilføj produkter", og du kan også justere mængder i kolonnen "CASES & UNITS" eller slette produkter fra ordren ved at klikke på det lille skraldespandsikon. Når ordren er justeret, trykker du på gem-knappen for at gemme ordren.

Du kan også administrere leveringsadresser, leveringsbetingelser, betalingsdage og ordrestatus, hvis det er nødvendigt. Husk at trykke på gem, hvis der er ændringer.