Integrations
Shopify lager synkronisering

Du vil specifikt lære mere om:

• Før integration – hvad skal jeg have på plads?

• Sådan opsætter og forbinder du integrationen

• Produkter - hvordan ser det ud?

Synkronisering af dine Turis- og Shopify-lagerniveauer er en fantastisk måde at strømline din lagerbeholdning for at undgå fejljusteringer i den måde, du driver dit lager på. Med denne integration får du mulighed for at synkronisere og automatisere dine lagerniveauer mellem din Turis B2B-butik og din Shopify B2C-butik.

Afsnittene nedenfor vil forklare, hvad der skal være på plads for at konfigurere integrationen, og hvordan den kan konfigureres.

Før integration – hvad skal jeg have på plads?

Før du opsætter integrationen, skal du sikre dig, at dine produkter i både Turis og Shopify bruger de samme SKU'er.

Som et eksempel, hvis dit produkt har SKU "NP300" i Turis, skal det samme produkt bruge den samme SKU i din Shopify.

Turis

Dette er måden, produkter er forbundet og synkroniseret mellem Turis og Shopify. Uden at SKU'erne er de samme begge steder, vil koblingen ikke fungere.

Sørg derfor for at revidere din Turis og Shopify, inden du sætter denne integration op, da det er en forudsætning for, at det fungerer.

Sådan opsætter og forbinder du integrationen

Dette afsnit forklarer, hvordan integrationen er sat op, og hvordan synkroniseringsindstillingerne konfigureres.

🔔 Bemærk venligst: For at konfigurere Shopify aktiesynkroniseringsintegration skal du have et personligt link fra din ansvarlige Turis-repræsentant. Før vi kan generere dette link til dig, skal vi bruge din Shopify-URL:

Videresend dette link til din Turis-repræsentant, og han/hun vender tilbage til dig med det installationslink, du skal bruge til integrationen.

Linket du får ser sådan her ud.

The link you get looks like this.

Når du klikker på den, bliver du omdirigeret til din Shopify-konto for at installere og forbinde integrationen. Her klikker du på den grønne knap, hvor der står "Installer app".

Efter at have klikket på "Installer app" bliver du bedt om at logge ind på din Turis-konto ved at bruge dit kontoejers brugerlogin.

Når du har logget ind, bliver du sendt ind i Turis, og dit vindue vil se sådan ud.

Her kan du vælge, hvilken lagerplacering, der skal være din standard. Hvis du har flere lagersteder, skal du sørge for at vælge den rigtige.

Når du har valgt din standardbeholdningsplacering, definerer du, hvordan synkroniseringen skal fungere.

1-vejs: Turis lagerniveauer opdaterer Shopify.

2-vejs: Turis og Shopify vil altid have de samme aktieværdier, så din aktie er synkroniseret på begge platforme.

💡 Pro tip! hvis du ønsker, at dine aktieværdier skal være justeret og synkroniseret i både Shopify og Turis, skal du vælge 2-vejs.

Når du har gennemført dine konfigurationer, skal du klikke på "Gem" for at gemme dine indstillinger.

I Indstillinger > Integrationer ser oversigten nu således ud.

Produkter - hvordan ser det ud?

For at få adgang til dine produkter, klik på 📦 Produkter i menuen til venstre.

Her kan du indstille placeringen og beholdningen. Når der foretages en ordre i Turis eller i din Shopify-butik, vil lagerværdien reguleres, så du altid kan holde styr på dine lagerværdier.

Med boksen "Ignorer Shopify lagersynkronisering" kan du vælge, om et specifikt produkt ikke skal synkroniseres. Hvis du markerer dette felt, betyder det, at dette specifikke produkts lagerværdi ikke er synkroniseret med dine Shopify-lagerværdier.