Ordre indstillinger

I denne artikel lærer du om, hvordan du konfigurerer dine ordreindstillinger såsom; statusser, kommentarer, kasse, lager og indkøbskurv.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Du vil specifikt lære mere om:

• Status og tilpasning

• Kommentarer

• Checkout

• Lager

• Indstillinger og arrangement af kurven

For at få adgang til ordreindstillinger starter du ved at klikke på ⚙️Indstillinger i menuen til venstre efterfulgt af at klikke på ordreindstillinger. Her kan du vælge mellem fem forskellige underkategorier; Indstillinger for status, kommentarer, kassen, lager og kurv.

De følgende fem afsnit vil dykke ned i hver af dem og forklare, hvordan man konfigurerer de forskellige indstillinger.

Status og tilpasning

Klik på underkategorien Statusser i menuen i venstre side. Dit vindue vil se sådan ud.

Her kan du administrere standardordrestatus for nye ordrer samt tilpasse dine egne ordrestatusser.

Ordrestatus for nye ordrer, der kommer ind, er som standard sat til "Afventer".

Hvis du vil ændre det, skal du blot klikke på rullemenuen, og du kan ændre den til en af de andre tilgængelige ordrestatusser.

💡 Pro tip! vi anbefaler at lade standardstatussen for nye ordrer være "Afventer".

Turis kommer med en masse standardordrestatusser, vi har defineret for dig. Du kan dog vælge og fravælge, hvilke statusser du vil have til rådighed for dine ordrer i sektionen Ordrer.

Klik på rullemenuen for at fravælge/deaktivere nogle af de statusser, der måske ikke er nyttige for din virksomhed.

Du skal blot fjerne markeringen i felterne for de ordrestatusser, du vil fjerne.

De ordrestatusser, vi har foruddefineret for dig, er angivet nedenfor.

Hvis du vil fjerne og/eller erstatte disse, skal du blot trykke på "- / minus" for at fjerne og "+ / plus" for at erstatte og lave din egen status.

Hvis du vil lave din egen ordrestatus, skal du klikke på plus og denne menu vil poppe op, hvor du kan indtaste din status..

Når du har indtastet navnet på din ordrestatus, skal du trykke på knappen "Gem" for at gemme din nye status.

Det vil nu være en ny status, du kan vælge og indstille i sektionen Ordrer.

Kommentarer

I sektionen Kommentarer kan du angive en status for alle nye ordrer med en køberkommentar.

Den er som standard indstillet til "Afventer".

Når en ny ordre kommer ind og en køber har skrevet en kommentar til dig som admin/sælger, vil den som standard få status "Afventer".

Hvis du vil ændre det til en anden status, skal du klikke på rullemenuen og vælge en anden status.

Husk at klikke på "Gem", når du har fundet og valgt en ny status.

Nu, når en ny ordre kommer ind, og den har en kommentar fra en køber, vil den som standard være markeret med status "Ordre m. Kommentar".

Checkout

Hvis du og dine kunder arbejder med PO-numre (Purchase Order Number), kan du give dine kunder mulighed for at indtaste et PO-nummer i kassen.

Denne indstilling er som standard slået fra. For at tænde skal du blot sætte kryds i boksen.

Det er nu muligt for dine kunder at indtaste et PO-nummer, når de afgiver og afgiver en ordre.

Det ser sådan ud i kassen.

Som administrator/sælger vil PO-nummeret blive angivet på ordren under SUBTOTAL i din ordresektion.

E-mail-bekræftelsen, der sendes til din køber, indeholder også det angivne PO-nummer.

Lager

Denne indstilling handler om, hvorvidt det skal være muligt at restordre dine produkter eller ej, og når du opretter et nyt produkt i Produktsektionen, vil det automatisk have "restordre" slået til.

Restordre: at tillade restordre betyder at give dine kunder mulighed for stadig at købe dine produkter, når lagerniveauet går under '0'.

Disse indstillinger er som standard sat til "Deaktiveret", hvilket betyder, at når du opretter et nyt produkt, er det ikke muligt at restordre det.

For at tænde den skal du klikke på rullemenuen og vælge "Aktiveret".

Husk at klikke på "Gem" for at gemme dine ændringer.

Det vil se sådan ud, når du opretter et nyt produkt i produkternes sektion. "Restordre"-boksen er nu som standard afkrydset, og dette produkt vil kunne købes, hvis lagerniveauet går under '0'.

Indstillinger og arrangement af kurven

Du kan ændre, hvordan rækkefølgen og arrangementet af, hvordan dine produkter vises i din købers indkøbskurv. Indstillingen er som standard sat til "Kronologisk", men du kan ændre den til en af de to andre muligheder; Alfabetisk og grupperet.

For at gøre det skal du blot sætte kryds i den lille boks over det arrangement, du vil bruge og vise til dine købere.

Når du har fundet og valgt det arrangement, du foretrækker, skal du huske at klikke på "Gem" for at gemme dine ændringer.

Denne artikel er oversat med google