Andre artikler
Tips til design af din Turis shop
Opdateret over en uge siden

Er du ved at opstarte din Turis-butik eller vil du re-designe din shop og mangler nogle idéer til, hvor du skal starte? Tjek denne kollektion nedenfor for ideer og funktioner, du kan implementere på din shop.

Page Builder

Med Page Builder kan du bygge din egen forside til din butik. Denne forside kan indeholde forskellige oplysninger om din virksomhed, billeder, nye kollektioner, links og knapper, aktuelle rabatter og meget mere!

Du kan også have flere sider på din shop, så hvis du ønsker, at dine sider skal have deres egne fokuspunkter, er det også muligt!

Du kan læse mere om opsætning af sider i Page Builder her: Artikel om Page Builder

Banners

Med bannere kan du booste dine kunders købsoplevelse i din shop. Bannere giver dig mulighed for at tilføje et stort billede til hver af dine kategorier, underkategorier og produktgrupper. Med denne, kan du blot have et flot produktbillede eller fortælle dine kunder om den kategori, de ser på.

For at opsætte bannere kan du gøre mere klar i denne artikel: Artikel om bannere.

Farver og side indstillinger

Det er muligt at tilpasse farveindstillingerne på både din admin-side og butik, så de matcher dit design og dit brands vibe. Muligheden for at tilpasse din farveindstilling kan hjælpe med at reflektere over dit brand, så dine forhandlere kan fornemme, at de handler med dit brand.

Tilpas dine webstedsindstillinger ved at følge denne vejledning: Artikel om webstedsindstillinger

Login side

Ligesom at du kan tilføje dine egne farver til din shop, kan du også tilpasse din login-side, så den matcher dit brand. Her kan du tilføje dit eget billede eller endda en .gif-fil for at give din login-side for mere bevægelse. Ydermere kan du også tilføje en gif som dit logo, hvilket også ændres på login-sidens indstillinger. Er det ikke cool!

Læs mere om opsætning af din log-in-side lige her: Log-in-sideindstillinger

Emojis i kategorier (navigation)

Du har måske bemærket på din admin-side, at hver kategori har sit eget lille ikon ved siden af sig.

Dette er også muligt at tilføje til dine butikskategorier. Dette kan gøres ved at tilføje en emoji til dine kategorinavne på din navigationsfane.

Når kategorien er blevet ændret i navigationen, vil emojien dukke op på shoppen.

For at finde emojierne kan du blot google det ikon du gerne vil finde + Emoji og kopiere/indsætte dette i kategorinavnet.

For at læse mere om, hvordan du opretter og redigerer kategorier/underkategorier og produktgrupper, kan du læse denne artikel: Navigationsartikel.

Design dine egne etiketter

Turis tilbyder et par forskellige etiketmuligheder for dine produkter, men disse er måske ikke lige dig, eller du føler, at du mangler nogle muligheder for at promovere dine produkter. Via 3-parts redigeringssoftware kan du redigere label til dine produktbilleder, for at få dine ønskede labels på dine billeder:

Lad os sige, at du opretter en pakkeløsning(bundle) med 50 % rabat og levering næste dag - Du kan bruge software som Canva og Adobe Express til at tilføje din egen etiket til dine billeder.

Disse software kan også bruges til at lave dine egne tilpassede bannere, billeder til dine forsider i Page Builder, log-in-side billeder og meget mere!

Begge software har gratis versioner og er brugervenlige. Du kan finde begge software på nedenstående links:

Bemærk venligst, at Turis ikke yder support til disse software, så hvis der opstår spørgsmål om, hvordan man bruger disse, bedes du kontakte softwarens egen support.