Payments
Betalinger - Stripe (Payments)

I denne artikel får du mere at vide om, hvordan du opsætter og aktiverer kortbetalinger i Turis.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Sådan aktiverer du kortbetalinger i din butik

• Betalingsindstillinger og betalingsbetingelser

• Hvordan ser en kortbetaling ud i min Ordres sektion

• Refusioner og Stripes støtte

Kortbetalinger i Turis er drevet af Stripe.

Det betyder, at dine kunder kan betale med det samme i din Turis Shop med et debet- eller kreditkort. Alle transaktioner er krypteret og behandlet sikkert.

Stripe accepterer alle større debet- og kreditkort fra kunder i alle lande.

Du kan læse mere om Stripes betalingsmuligheder på dette link: Betalingsmuligheder

Sådan aktiverer du kortbetalinger i min butik

For at få adgang til betalingerne starter du ved at klikke på ⚙️Indstillinger i menuen til venstre efterfulgt af at klikke på Betalinger.

Dit vindue ser nu sådan ud.

For at forbinde Stripe betalingsmodul med din Turis-butik skal du klikke på den blå knap 'Forbind med Stripe'.

Du vil derefter blive omdirigeret til denne side.

For at forbinde din eksisterende Stripe-konto skal du blot bruge den e-mail-adresse, som din Stripe-konto oprindeligt er konfigureret med. Du vil derefter blive omdirigeret til din eksisterende Stripe-konto.

Har du ikke en Stripe-konto?

Hvis du ikke allerede har en Stripe-konto, skal du indtaste den e-mailadresse, du gerne vil bruge til at registrere og oprette en konto. Dette fører dig direkte til Stripes tilmeldingsformular.

Når du har indstillet din adgangskode, skal du klikke på 'Næste' for at fuldføre Stripe-tilmeldingsforløbet for at konfigurere din nye konto.

Når du har tilsluttet din Stripe-konto, ser din Betalingsoversigt i Turis således ud.

Betalingsindstillinger og betalingsbetingelser

Dette afsnit vil forklare, hvad de forskellige betalingsindstillinger betyder, og hvordan du kan konfigurere dem i forhold til betalingsbetingelserne i din butik.

Brugere med 0 dages betalingsbetingelser: Denne indstilling betyder, at kun forhandlere med '0 dage (Forudbetaling)' indstillet som betalingsbetingelser kan betale med kort og kun dem.

Sådan kommer det til at se ud for en Forhandler med '0 dage (Forudbetaling)' sat som betalingsperiode i check-out.

Alle brugere (valgfrit, hvis brugeren har mere end 0 dages betalingsbetingelser): denne indstilling betyder på den anden side, at forhandlere med en betalingsperiode indstillet til at være mere end '0 dage', som i '1 dag eller flere dage' ', kan vælge mellem at betale med kort med det samme eller betale med faktura.

Sådan vil det se ud for en Forhandler med mere end '0 dage (Forudbetaling)' f.eks. '8 dage' angivet som betalingstermin ved check-out.

Her kan Forhandleren vælge mellem at betale med kort eller med faktura.

Godkend kun betalinger: Hvis du afkrydser dette felt, betyder det, at betalinger ikke registreres automatisk af Stripe. Optagelsen skal anmodes manuelt via Stripe-dashboardet i Stripe.

På den anden side, hvis det ikke er afkrydset, vil betalinger blive fanget automatisk af Stripe. Transaktioner og relevante detaljer kan ses i Stripe. (Dette er standardindstillingen i Turis)

Hvordan ser en kortbetaling ud i min Ordres sektion

Dette afsnit vil tydeliggøre, hvordan det ser ud, når du modtager en ordre i din butik, der betales med kort.

For at gennemgå dine ordrer, klik på 🛒 Ordrer i menuen i venstre side.

For dig som Admin, når en ordre er gennemført og betalt med kort, vil den have et 'Betalt'-stempel angivet i højre side af ordren.

Hvis du klikker på den specifikke ordre for at få adgang til den detaljerede ordreoversigt, vil 'Betalt'-stemplet blive vist i nederste højre hjørne på den pågældende ordre.

Under GRAND TOTAL er der et direkte link til 'Betalingsdetaljer', som omdirigerer dig til Stripes betalingsdashboard, hvor du kan gennemgå betalingsoplysningerne.

Hvordan ser det ud for mine kunder?

På den anden side, når en kunde hos dig gennemfører en betaling i kassen ved at betale med kort, vil han/hun indsende kortoplysningerne og derefter klikke på 'Betal'.

Efterfølgende vil der blive sendt en betalingsbekræftelse, som bekræfter, at ordren er betalt med kort.

Du kan tilpasse lyden og ordlyden af denne e-mail ved at gå til Værktøjer > E-mails > E-mail-editor > Betalingskvittering for ordre (vender køber).

Refusioner og Stripes støtte

Alle tilbagebetalinger af ordrer behandles og gennemføres fra din Stripe-konto i Stripe.

Log ind på Stripe: Sign-in

Du kan læse mere om, hvordan du udsteder og behandler en refusion på dette link: Refunds

Hvis det er nødvendigt, kan du besøge Stripes Hjælp & Support-center på dette link: Stripe Support

🔔 Bemærk venligst: I Stripe er alle transaktioner krypteret og behandlet sikkert.

Denne artikel er oversat med Google