Alle samlingerIntegrations
🛍️Shopify-apps i Turis: Shopify Importer og Shopify Lagerintegration
🛍️Shopify-apps i Turis: Shopify Importer og Shopify Lagerintegration
Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Hos Turis tilbyder vi to kraftfulde Shopify-integrationer, der hjælper dig med at effektivisere dit workflow. Disse apps fungerer uafhængigt af hinanden, men begge kan tilføjes til din Turis-konto for at lette produktstyring og lagerhåndtering. Lad os præsentere de to apps: Shopify Importer og Shopify Lagerintegration.

🔄 Shopify Importer: Overfør Dine Produkter til Turis

Shopify Importer gør det nemt at overføre dine produkter fra din Shopify webshop til Turis-platformen. Dette sparer dig for manuelt at oprette produkterne én for én. Med Shopify Importer kan du importere hele dit produktkatalog med blot få klik. 🖱️

Når du opretter din Turis-konto, vil du normalt blive præsenteret for muligheden for at bruge Shopify Importer med det samme. Hvis du ikke gjorde det under opsætningen, kan du altid finde den inde i platformen på enten dit dashboard eller under Tools > Bulkuploader. Processen er enkel: Tilføj linket til din Shopify webshop, og importen begynder automatisk. 🚀

Vigtige Punkter:

• ⏳ Afbryd ikke importen: Importprocessen kan tage flere minutter afhængig af antallet af produkter, og det er vigtigt ikke at afbryde den undervejs.

• 🚫 Ingen automatisk opdatering af nye produkter: Bemærk, at Shopify Importer ikke automatisk opdaterer nye produkter, hvis de oprettes i Shopify efter den første import. Du skal manuelt køre importen igen, hvis du tilføjer nye produkter senere.

🏷️ Shopify Lagerintegration: Synkronisér Dit Lager

Shopify Lagerintegration sikrer, at dine lagerbeholdninger altid er opdaterede både i Shopify og Turis. Denne integration kan synkronisere lageret enten én-vejs eller to-vejs mellem systemerne. 🔄

Du finder Shopify Lagerintegration under Settings > Integrations i din Turis-konto.

Når du har tilføjet din Shopify-konto, vil du blive bedt om at vælge mellem én-vejs eller to-vejs synkronisering.

Vi anbefaler altid at vælge to-vejs synkronisering for at sikre, at lagerbeholdningen altid er opdateret uanset hvor ændringerne foretages. 📦

Funktioner:

• 🔄 To-vejs synkronisering: Ved valg af to-vejs synkronisering opdateres lageret automatisk, når der sker ændringer i enten Shopify eller Turis.

• 📋 Første synkronisering: Ved første synkronisering vil systemet hente lagerdata fra Shopify og overføre dem til Turis. Synkroniseringen sker baseret på dine SKU'er/varenumre. Det er derfor vigtigt, at SKU'erne stemmer overens i begge systemer for at sikre korrekt lageropdatering.

⚙️ Opsummering

Ved at tilføje disse to Shopify-apps kan du sikre en gnidningsfri integration af både dine produkter og din lagerstyring mellem Shopify og Turis. Shopify Importer gør det let at overføre dine produkter, mens Shopify Lagerintegration sørger for, at dit lager altid er opdateret på tværs af begge platforme. 🛠️

Sørg for at huske at importere nye produkter manuelt, og vælg altid to-vejs synkronisering for at få mest muligt ud af lagerintegrationen. ✅

Denne artikel er din guide til, hvordan du kan maksimere din Shopify og Turis-oplevelse ved hjælp af vores to unikke Shopify-integrationer. Uanset om du vil importere dine produkter eller synkronisere dit lager, er disse apps uundværlige værktøjer i din e-commerce-opsætning. 🌐