E-conomic

I denne artikel får du mere at vide om, hvordan du opsætter og konfigurerer Turis med E-conomic.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Du vil specifikt lære mere om:

• Sådan tilsluttes og konfigureres Turis med E-conomic

• Trigger og hvad der overføres fra Turis til din E-conomic

• Fjernelse af integration

Sådan tilsluttes og konfigureres Turis med E-conomic

Opsætning af integrationen mellem Turis og E-conomic kan fuldføres med enkelte trin og tager ikke mere end et par minutter at få opsat.

For at komme i gang skal du klikke på ⚙️ Indstillinger i menuen i venstre side og derefter Integrationer.

I dropdown-menuen vælger vi "e-conomic".

Dit vindue skulle nu se sådan ud. Her vil vi klikke på "Hent E-conomic Key" for at forbinde Turis med din E-conomic konto.

🔔 Bemærk: når du klikker på "Hent E-conomic Key" skal du være logget ind på din E-conomic konto, og have den åben i samme browser, som du har Turis åben.

Du vil derefter blive omdirigeret til denne side i din browser.

Her klikker du på den blå knap, hvor der står "Tilføj app". Når du har klikket på "Tilføj app" er Turis og E-conomic forbundet.

Du vil derefter blive sendt tilbage til Turis, og dit vindue vil se sådan ud.

Trigger og hvad der overføres fra Turis til din E-conomic

Her får du et par muligheder for at konfigurere, hvordan ordrer, produkter og forhandlerdata skal overføres og synkroniseres med din E-conomic.

Hvilken status skal udløse en ordre for at blive synkroniseret med E-Conomic?

I dette trin ønsker vi at vælge den rigtige trigger, der i det væsentlige skubber ordren fra Turis til E-conomic. Klik på rullemenuen for at vælge en trigger.

Vi anbefaler at bruge triggeren "Completed" eller "Shipped", da du ikke ønsker at skubbe ordren fra Turis til din E-conomic, før den er håndteret og afsluttet i Turis.

🔔 Bemærk: når en ordre er blevet pushet fra Turis til E-conomic, kan du ikke længere ændre/redigere ordren i Turis.

Produkter: hvis et produkt på en ordre findes i Turis, men ikke i E-Conomic, hvilken produktgruppe skal vi tildele det til

Som titlen antyder, hvis et produkt er oprettet og findes i Turis, men ikke i din E-conomic, hvilken produktgruppe skal det så henføres til.

Klik på rullemenuen for at vælge en gruppe fra din E-conomic-konto, som et nyt produkt skal tildeles, når det synkroniseres.

Hvilken gruppe den skal tildeles afhænger meget af, hvordan du arbejder med din E-conomic og dine indstillinger der. Vi anbefaler dog at bruge den der hedder "Varer m/moms".

Forhandlere: hvis der findes en forhandler/kunde på en ordre i Turis, men ikke i E-Conomic, hvilken kundegruppe skal vi så tildele den?

Hvis en forhandler er oprettet og findes i Turis, men ikke i din E-conomic, hvilken kundegruppe skal den så tildeles ved synkronisering. Denne indstilling afhænger igen meget af, hvordan du arbejder med og bruger kundegrupper i din E-conomic.

Klik på rullemenuen for at finde og vælge dine kundegrupper fra E-conomic. Vælg den kundegruppe, du vil tildele forhandlere, der findes i Turis, men ikke i din E-conomic.

Bruger du inventarmodulet?

Denne indstilling er kun gældende, hvis du bruger Inventory Module i din E-conomic, og den er som standard sat til "Nej".

Derfor, hvis du ikke bruger E-conomics lagermodul, så lad det stå på "Nej".

På den anden side, hvis du bruger E-conomics lagermodul så klik på rullemenuen og vælg "Ja".

Her kan du vælge dit lagersted, som dine produkter skal tages fra.

Sådan ser opsætningen ud nu.

Når du har gennemført dine konfigurationer, skal du klikke på "Gem" for at gemme dine indstillinger.

Fjernelse af integration

Hvis du af en eller anden grund ønsker at afbryde og fjerne integrationen igen, skal du blot klikke på den røde knap "Fjern integration".

Denne meddelelse dukker op for at sikre, at du er informeret om, hvad afbrydelse betyder. For at fortsætte med at afbryde, klik på den røde knap "Fjern", og det er det.