Users(Brugere)
Retailers
Oprettelse af Retailers (Forhandler)

Denne artikel beskriver hvordan du opretter nye forhandlere på din Turis shop

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Du starter med at klikke på 👤 Brugere (users) i menuen på venstre side, efterfulgt af at klikke på Retailers (forhandlere).

Dernæst klikker du på "+ / plus" -knappen i øverste højre hjørne for at oprette en forhandler. Vinduet nedenfor vil dukke op.

Oprettelse af forhandleren

Når du opretter en forhandler, er nogle data obligatoriske:

Customer no.* (kun obligatorisk for kunder med en E-conomic integration)

Firmanavn *

Adresse (fakturaadresse) *

Postnummer *

By *

Land *

E-mail *

Valuta *

Payment terms (days) *

De er markeret med en "* / stjerne".

De resterende data er valgfri - vi anbefaler dog, at du udfylder så meget data som muligt.

🔔 Bemærk: den nøjagtig samme e-mailadresse kan ikke bruges til to forskellige forhandlere.

Når du indstiller en valuta, kan du vælge fra de valutaer, du har foruddefineret i Opsætningsguiden, første gang du loggede ind.

💡 Bemærk: Du kan slette eller tilføje flere valutaer ved at gå til Indstillinger> Valutaer.

Når du har indtastet dataene, bør dit vindue se nogenlunde sådan ud.

Du fuldfører og gemmer forhandleren ved at klikke på "Gem" -knappen.

Derefter vises vinduet nedenfor.

Her får du to muligheder;

Nej, jeg opretter dette senere: Hvis du klikker på denne knap, betyder det, at du ikke inviterer den forhandler, du lige har oprettet.

Ja, send invitation: Hvis du klikker på denne knap, betyder det, at du opretter en tilsvarende køber til denne specifikke forhandler og sender en invitation, der giver adgang til at logge ind på din Turis B2B-webshop.

Du har nu tilføjet en forhandler til Turis. Din forhandler-oversigt ser nu ud som nedenfor.

Retailer_created

Rediger en forhandler

Hvis du klikker på forhandler, der lige er oprettet, vil du se følgende menu.

Her kan du:

Rediger firma: rediger og opdater firma / forhandler-oplysninger

Ordrer: se ordrer, der er placeret i løbet af tiden for forhandleren

Noter: se noter, som sælgere eller admins har skrevet til forhandleren i løbet af tiden

Levering: se og rediger leveringsadresser der bruges til denne specifikke forhandler

Husk at klikke på "Gem" for at gemme de ændringer, du har foretaget.

Andre felter ved oprettelse af forhandlere

Allow users to sign up via company domain: Sign-up på login siden er påtænkt for forhandlere hvor de har "Allow user to sign-up using company email domain (verification required)" tændt. Denne funktion, hvis tændt, gør således at Turis kan forbinde retailers med samme domain login til hinanden. Vi anbefaler dog stærkt, at man ikke tænder for denne funktion med generiske mail domæner såsom gmail, hortmail, outlook, yahoo og lignende.

Allow retailer to buy single units: Denne gør således at forhandleren må købe 1 enhed af et produkt, selvom produktet er sat til en case quantity med flere enheder, såsom at kunden normalt skal købe 3 stk ad gangen.

Buyers of this retailer cannot add, change or edit delivery addresses: Denne funktion giver en begrænsning på køberne for forhandleren, så købere ikke kan ændre till tilføje nye leveringsadresser.

Hvad er forskellen mellem forhandler og Købere?

Købere er de faktiske personer hos en Detailhandler, der bestiller dine produkter. Mens Detailhandleren er virksomheden - den fysiske butik (eller webshop), er Køberen personen fra den butik, der køber dine produkter.