Alle samlingerIntegrations
Rackbeat ordre- og lagerintegration 🚀
Opdateret over en uge siden

At integrere din lager- og ordrehåndtering mellem Turis og Rackbeat er en super smart måde at optimere din forretningsdrift på. Med denne integration kan du sikre, at dine ordrer bliver overført nemt og dine lagerbeholdninger opdateres i realtid. Her guider vi dig gennem opsætningen! 👇

Hvor Finder du Rackbeat Integration i Turis? 🔍

Det er meget nemt at komme i gang med at opsætte integrationen. Følg disse trin:

1. Gå til Settings i Turis.

2. Vælg Integration.

3. I rullemenuen, vælg Rackbeat.

Når du har valgt Rackbeat, vil du blive vist en tom formular klar til opsætning;

Nem Opsætning og Generering af API Nøgle 🛠️🔑

Opsætningen er utrolig nem, og der er kun få trin, du skal følge for at få integrationen op at køre. En vigtig del af processen er at generere en API nøgle i Rackbeat, som gør det muligt for Turis at kommunikere med Rackbeat.

Følg denne guide til at generere en API nøgle i Rackbeat for at få din nøgle. Når du har oprettet API nøglen, er du godt på vej til en sømløs integration mellem dine systemer.

Selve Opsætningen og Udfyldelse af Felter 📝

For at få Rackbeat integrationen i Turis til at fungere korrekt, skal du udfylde et par felter i opsætningen.

Her er en gennemgang af de vigtigste felter, som vist på billedet:

1. Enter your Rackbeat API key: Her skal du indtaste den API-nøgle, som du har genereret i Rackbeat. Det er denne nøgle, der giver Turis mulighed for at kommunikere med Rackbeat og overføre data mellem systemerne.

2. Enter your Customer Group ID: Dette felt kræver, at du indtaster dit Customer Group ID fra Rackbeat. Det hjælper med at organisere og tildele de rigtige kunder til ordrene, når de overføres.

3. Choose Order Status: Her har du mulighed for at vælge, hvilke ordrer der skal sendes til Rackbeat baseret på deres status i Turis. Du kan f.eks. vælge at sende alle nye ordrer eller vælge en specifik status, før ordrerne sendes.

4. Payment Terms Mapping: I dette afsnit skal du matche dine betalingsbetingelser fra Turis med tilsvarende betalingsbetingelser i Rackbeat. Dette sikrer, at når ordrer overføres, bliver de korrekte betalingsvilkår også overført. Som vist på billedet kan du se forskellige betalingsbetingelser (f.eks. 30 dage, Immediate Payment osv.), der er mappet fra Turis til Rackbeat.

5. Enable Rackbeat Integration: Til sidst skal du aktivere selve integrationen ved at sætte flueben ved Enable Rackbeat Integration. Dette sikrer, at dine indstillinger træder i kraft, og at data begynder at blive overført mellem Turis og Rackbeat.

Når alle felterne er udfyldt korrekt, klikker du på Save for at gemme dine indstillinger og fuldføre opsætningen. 🎉

Husk, at korrekt udfyldelse af disse felter er afgørende for, at integrationen fungerer problemfrit.

Hvad Kan Integrationen? 🔄

Denne integration er yderst kraftfuld og tilbyder følgende funktioner:

• Overfør ordrer fra Turis til Rackbeat: Du kan vælge at overføre ordrer straks eller baseret på et status-trigger.

• Opret kunder i Rackbeat: Hvis kundenummeret ikke allerede eksisterer i Rackbeat, oprettes kunden automatisk, når ordren overføres.

• Synkronisering af lagerbeholdninger i realtid: Lageroplysninger synkroniseres løbende, så du altid har det nyeste lagerstatus i Turis.

Ordrelog og Fejlmeddelelser i Turis 📝

Når en ordre modtages i Turis, vil du kunne se en ordrelog direkte på ordren, som giver information, hvis der skulle være problemer med at overføre ordren til Rackbeat. Du får altså besked, hvis noget går galt, så du kan handle hurtigt.

Lager Synkronisering ved Opsætning af Integration 🏷️

Når du gennemfører opsætningen, vil Turis synkronisere lageret fra Rackbeat. Det er vigtigt at bemærke, at alle produkter, der skal overføres, skal eksistere i både Turis og Rackbeat. Hvis et produkt mangler i ét af systemerne, vil ordren ikke kunne overføres succesfuldt.

Med Rackbeat integrationen i Turis, får du et smartere setup med automatiserede processer og færre manuelle opgaver. Det sparer dig tid og reducerer fejl!