Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerSettingsDiscounts
Discount Vouchers (Rabatkuponer)
Viktoria Varga avatar
Skrevet af Viktoria Varga
Opdateret over en uge siden

Med rabatkuponer/ Vouchers kan du gøre det muligt for dine forhandlere at indløse enten en procentdel (%) eller et pengebeløb af deres samlede ordrebeløb (før moms/afgift) ved check-out.

Hvor finder jeg kuponer i Turis?

Funktionen er placeret i Settings -> Discounts -> Vouchers

Oprettelse af rabatkuponer

Du starter oprettelsen af rabatkuponerne ved at klikke på plusknappen.

Når du har klikket på plusknappen, kan du i feltet 'Min nye rabat' definere navnet på din voucher. Dette felt vises kun internt.

I feltet nedenfor vælger du rabattypen - her kan du angive, om rabatten skal være procentvis eller et fast pengebeløb f.eks. 5 % eller 100 €. I dette eksempel valgte vi at anvende 10 % rabat.

Efter at den foretrukne rabattype er valgt, har du/sælgeren mulighed for at bestemme et minimumsordrebeløb for den oprettede voucher.

Bemærk: Det mindste ordrebeløbsfelt er valgfrit og ikke påkrævet.

Dernæst er valget af start- og slutdato: I dette felt vil du angive en start- og slutdato for den voucher, der oprettes.

Bemærk venligst: Hvis voucheren forsøges indløst af forhandleren før startdatoen eller efter slutdatoen, vil voucheren blive betragtet som ugyldig og vil returnere en meddelelse i udtjekningsfasen, der siger: "Den indsendte voucher kunne ikke indløst".

Når vi har fastsat datoperioden, går vi videre til voucherkoden. Kuponkoden kan foruddefineres af dig eller automatisk genereres af knappen "Generer" i højre side. Eksemplet nedenfor har 'SPRING10' indtastet som kuponkode.

Inden for det sidste felt kan du vælge antallet af indløsninger pr. forhandler. I eksemplet nedenfor er antallet af anvendelser sat til 1, hvilket betyder, at forhandlere kun kan indløse kuponen én gang.

For at gemme rabatkuponen skal du blot klikke på knappen 'Create Discount'.

Når værdibeviset er gemt, vil det se sådan ud på sælgerens/backend-siden:

Hvordan vil det se ud på købers/front-end side?

Køberen indløser værdibeviset ved at indtaste værdibeviskoden, SPRING10, i feltet Voucher Discount og klikke på 'Redeem'.

Denne artikel er oversat af Google Translate.