Shop og dashboard valutaer

I denne artikel får du mere at vide om, hvordan du opsætter og administrerer valutaer.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Du vil specifikt lære mere om:

• Hvor og hvordan du indstiller Valutaer i din Turis B2B webshop

• Vælg Butiksvalutaer

• Tildeling af valuta til forhandler

• Dashboard visualiseringsvaluta

Currencies (Valutaer)

For at få adgang til Valutaer starter du ved at klikke på ⚙️ Indstillinger i menuen til venstre efterfulgt af at klikke Currencies.

🔔 Bemærk venligst: første gang du loggede på Turis, konfigurerede du din butiksvalutaer i opsætningsguiden.

Vælg Butiksvalutaer

Til at begynde med klikker du på "Vælg butiksvalutaer", og rullemenuen vil udfolde sig.

Her kan du vælge de Valutaer, du vil bruge til din butik, ved at sætte kryds i boksen(e). Når du har valgt de forskellige valutaer, skal du huske at trykke på knappen "Gem" for at gemme dine ændringer. De vil blive vist som nedenfor.

Her kan du se, at vi har valgt at tilføje svenske kroner (SEK) og australske dollars (AUD).

I det følgende afsnit får du at vide, hvordan du tildeler de valgte valutaer til dine respektive forhandlere.

Tildeling af valuta til forhandler

Nu hvor vi har oprettet og tilføjet nye valutaer, kan du tildele disse til dine respektive forhandlere. Det gør du ved at gå til 👤 Brugere i menuen i venstre side, efterfulgt af at klikke på Forhandlere.

🔔 Bemærk venligst: det er obligatorisk for en forhandler at få tildelt en valuta, hvilket betyder, at du ikke kan oprette en forhandler uden at tildele den en specifik valuta.

Hvis du klikker på en tilfældig forhandler, vil du nu se dette vindue.

Som du kan se, har denne forhandler (Mages) EUR tildelt som sin valuta. Hvis du klikker på valutaen, vil rullemenuen udfolde sig, og du kan nu vælge australske dollars (AUD) og svenske kroner (SEK) samt de valutaer, der blev valgt i opsætningsguiden.

Hvis du vil ændre og opdatere valutaen, skal du blot klikke på en af dem og fuldføre ved at trykke på "Gem".

Dashboard visualiseringsvaluta

Hvis du sælger i flere valutaer, kan det være meget forvirrende at vise hver enkelt af dem individuelt i en graf. I stedet akkumulerer og konverterer vi dit salg i alle Valutaer til den Valuta, du har valgt i Dashboard Visualization Currency. Dette vil gøre det meget nemmere for dig at få et overblik over, hvordan din virksomhed klarer sig samt din brugers købsadfærd.

Som du kan se for denne butik er valutaen sat til danske kroner (DKK). Du kan nemt ændre dette ved at klikke på Valutaen og vælge en ny.

Nu er Dashboard Visualization Currency indstillet til Euros (EUR).