Shipping(Fragt)
Fragt satser (Beløbsbaseret)

I denne artikel får du mere at vide om, hvordan du opsætter satser for fragt

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

For at opsætte rater for fragt, skal du først have opsat dine regioner. Du kan læse mere om opsætning af regioner her

Definition af forsendelsespriser

Forsendelsesprisen er den pris, du opkræver din køber for at sende en ordre.

Først skal du klikke på Forsendelse og derefter på Priser.

Dit vindue skulle nu se sådan ud.

Her kan vi se Shipping Region (EU Shipping), som vi oprettede i forrige trin.

Hvis du har flere forsendelsesregioner, kan du klikke på rullemenuen "Vælg region" for at vælge en af dem.

Hvis du vil oprette en ny region, kan du klikke på "Opret ny region"

Kurserne er indbyrdes afhængige af valutaerne, som er defineret og indstillet i din Turis Shop.

*Du kan tilføje eller slette en valuta ved at gå til Indstillinger > Valutaer.

I det følgende eksempel vil vi opsætte priser for regionen; EU forsendelse.

Her ønsker vi at sætte kurser i valutaen EUR. Klik derfor på "Indstil satser" ud for EUR.

Efter at have klikket på "Indstil priser" åbnes dette vindue.

Fragtprisen er baseret på ordrebeløbet ex. moms (op til). Eksemplet nedenfor forklarer logikken og hvordan den fungerer.

Eksempel:

Order amount ex.VAT (up to)

Shipping price (ex. VAT)

300

20

400

15

500

10

501

0

Opsætning af forsendelsespriser som eksemplet ovenfor betyder, at et ordrebeløb mellem 0-300 EUR vil have en forsendelsespris på 20 EUR. En ordre mellem 300-400 EUR vil så have en fragtpris på 15 EUR og så videre.

For køber vil forsendelsesprisen se sådan ud på ordren i check-out sektionen.

Når du tilføjer flere produkter til ordren, vil forsendelsespriserne, defineret tidligere, følge denne logik.

Definerer en forhandlerspecifik grænse for gratis forsendelse

Ud over de generelle forsendelsespriser kan du definere og konfigurere forhandlerspecifikke grænser for gratis forsendelse.

Dette indstilles specifikt på den enkelte Forhandler.

For at konfigurere dette skal du gå til 👤 Brugere og klikke på Alle forhandlere.

Klik nu på den forhandler, du vil give en individuel og specifik gratis forsendelsesgrænse.

I "Free shipping limit" indtast den pris, som denne forhandler vil have som sin gratis forsendelsesgrænse.

Nu vil denne forhandler (Earl Abel's) få gratis fragt, når de handler for 400 EUR eller derover.

Dette er en fantastisk funktion til at give dine forhandlere specifikke fragtpriser og dermed lokke dem til at placere større ordrer i din Turis Webshop.

Tilføj eller rediger forsendelsespris efter en ordre er afgivet

Du kan også tilføje eller ændre en fragtpris specifikt på en ordre, efter at den er blevet afgivet.

Det gør du ved at klikke på Ordrer i menuen til venstre.

Find og klik derefter på den specifikke ordre, du vil tilføje eller ændre fragtprisen på.

klik på "Add shipping cost" og udfyld din fragtpris for ordren.

Du afslutter dine ændringer ved at klikke på knappen "Gem".

Den ekstra forsendelsesomkostning på 75,00 DKK er nu tilføjet til netop denne ordre, og kunden vil få besked om ordreopdateringen via e-mail.