Users(Brugere)
Sales Agents
Oprettelse af sælgere (Sales agents)

Denne artikel beskriver hvordan du opretter sælgere på din Turis konto

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Hvad er en sælger(sales agent)?

Sælgere eller salgs agenter kan hjælpe dig med at få nye forhandlere, samt oprette forhandlere og lægge ordre forhandlerens vegne. sælgere kan både sidde internt i din virksomhed eller komme fra et eksternt bureau.

Sådan opretter du en sælger i Turis

Du starter ved at klikke på 👤 Brugere i menuen i venstre side, efterfulgt af at klikke på "Sales agents".

Adding_SalesAgents

Dernæst klikker du på "+ / plus" -knappen i øverste højre hjørne for at oprette en sælger. Vinduet nedenfor vil dukke op.

Når du opretter en sælger, er følgende data obligatorisk:

Fornavn *

Efternavn *

Land *

Email *

Telefonnummer *

Standart valuta * (default currency - Bliver brugt i shop preview for sælgeren)

Når du har indsendt data, afslutter du ved at klikke på "Gem". Ved at klikke på "Gem" sendes en invitation til den e-mail, du har indtastet. Oversigten over sælgerne vil nu se således ud.

Bemærk!: Den præcist samme e-mailadresse ikke kan bruges til to forskellige Salgsagenter.

Test_Agent

Efter at have gemt din sælger, skal du tildele agenten til en forhandler. Dette gøres ved at klikke på den sælger, du lige har oprettet, og dette vindue vil åbne.

Assign_agent

Klik nu på vippekontakten "Forhandlere", og dette vindue vil åbne.

Assign_agent2

Klik på "+ / plus" -knappen for at tildele sælgeren til en forhandler.

Add_New_Agent3

Du afslutter ved at klikke på "Tildel til agent" -knappen i nederste højre hjørne.

Invitationen til sælgeren

Invitationen, som sælgeren modtager i indbakken, ser sådan ud.

Sales_Agent_invi

Den inviterede sælger indstiller adgangskoden ved at klikke på "Indstil adgangskode" -knappen og vil derefter blive omdirigeret til vinduet nedenfor.

Buyer_Create_Password

Når adgangskoden er oprettet, skal du markere afkrydsningsfeltet "Accepter vilkårene og betingelserne" og derefter klikke på "næste".

Efter at sælgeren har oprettet en adgangskode, vil han/hun nu blive ledt ind i din Turis webshop. Dette vindue vil dukke op.

Sales_Agent_Create_Order

Her er sælgerens muligheder:

Tilføj bemærkning til virksomhed: dette vil tilføje en bemærkning til virksomheden/forhandleren, som Salgsagenten er tildelt

Opret ny ordre: dette vil give Salgsagenten adgang til webshoppen, hvor han/hun kan gennemse og købe produkter for de tildelte forhandlere.

Oprette forhandlere og købere: Sælgeren kan også oprette nye forhandlere og købere