Nyt produkt etiket (Products label)
Opdateret over en uge siden

For at få adgang til produkter starter du ved at klikke på ⚙️ Indstillinger i menuen til venstre efterfulgt af at klikke på "Produkter".

Når du klikker på produkter, vises fem underkategorier - Nye produkter, Ikke på lager, Lagersynlighed, Sorteringsmuligheder og Containerstørrelser. Disse underkategorier vil blive forklaret og redegjort for i de følgende afsnit.

Nyt produkt - etiket

I Turis kan du præsentere nye produkter med en "Ny" etiket. Dette kan være et godt værktøj til, at vise dine købere et nyt produkt i din butik.

For at komme i gang skal du klikke på underkategorien "Nye produkter"(New products), og dette vindue vises.

Her kan du definere, hvor mange dage etiketten skal være aktiv og blive på et produkt. Standardindstillingen er 7 dage.

Du kan også tilpasse etiketteksten og derved ændre den til noget andet end "Ny!".

Du har maksimalt 10 karakterer at lege med.

Ud over at definere dage og selve teksten kan du tilpasse etikettens farve. Her kan du både definere baggrundsfarven såvel som tekstfarven.

Bare klik på farveboksen for at definere og indstille en ny farve.

Her kan du trække farvevælgeren (den lille hvide cirkel) rundt i farvekortet, for at finde den farve du kan lide. Eller hvis du har et signaturfarveskema, du og dit brand bruger, kan du også tilføje den nøjagtige Hex-farvekode.

Det samme gælder for etikettekstfarven.

Husk at klikke på "Gem"(save) når du har gennemført dine ændringer.

Hvordan ser det ud i min butik?

For at slå etiketten til på et produkt, skal du gå til 📦 Produkter og finde det produkt, du vil bruge etiketten på.

Klik på produktet og sæt kryds i boksen med "Dette er et nyt produkt" og klik på "Gem"

Selve etiketten vil blive vist i øverste venstre hjørne af produktkortet, som vist nedenfor.