Side indstillinger

I denne artikel får du mere at vide om, hvordan du tilpasser farveskemaerne i din Turis-butik, samt andre side indstillinger

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Du vil specifikt lære mere om:

• Sådan tilpasser du sælgerpanelet

• Sådan tilpasser du køberpanelet

• Tilføjelse af vilkår og betingelser dokument

• Shop Footer

For at få adgang til webstedsindstillinger starter du ved at klikke på ⚙️ Indstillinger i menuen til venstre efterfulgt af at klikke på webstedsindstillinger.

Vinduet vil nu se således ud.

Sælgerpanel

Sælgerpanelet er den side, du ser som sælger/administrator. Her kan du tilpasse og administrere farveskemaerne for:

• Panel Sidebar Farve

• Panel Sidebar Tekstfarve

• Panel Underafsnit Tekstfarve

• Panel aktiv tekstfarve

• Sidebar ikoner farve

Det er super nemt og nemt at navigere. Du klikker blot på det panel, du vil ændre farve på.

Her kan du trække farvevælgeren (den lille hvide cirkel) rundt i farvekortet, for at finde den farve du kan lide. Eller hvis du har et signaturfarveskema, du og dit brand bruger, kan du også tilføje den nøjagtige Hex-farvekode.

Husk at trykke på "Gem" nederst på siden, for at gemme dine ændringer.

Køberpanel

Køberpanelet er den side eller frontend, som dine købere/kunder ser, når de bruger din Turis-butik. Her kan du tilpasse og administrere farveskemaerne for:

• Panel Sidebar Farve

• Panel Sidebar Tekstfarve

• Panel Underafsnit Tekstfarve

• Panel aktiv tekstfarve

• Knap baggrundsfarve

• Ikoner baggrundsfarve

• Markup label baggrundsfarve

• Markup Label Tekstfarve

Samme procedure her som med sælgerpanelet. Du klikker blot på det panel, du vil ændre farve på. Du kan bruge farvevælgeren til at finde det farveskema, du kan lide, eller du kan tilføje en Hex-farvekode.

Besøg det og leg lidt med de forskellige indstillinger og find det farveskema, der matcher dit brand og din identitet.

Husk at trykke på "Gem" nederst på siden, for at gemme dine ændringer.

Tilføjelse af vilkår og betingelser dokument

Her kan du tilføje dit vilkår og betingelser dokument.

For at tilføje dit dokument skal du blot klikke på knappen "+ / plus" og uploade det til Turis

💡 Pro tip! tilføje dit dokument som en PDF-fil, da det fremstår mere professionelt for modtageren end at modtage en Word-fil.

Hvis dette felt ikke er afkrydset, vil dit vilkår og betingelser ikke blive vedhæftet dine ordrebekræftelser.

Omvendt, hvis det er afkrydset, vil det så blive vedhæftet alle ordrebekræftelser.

Husk at trykke på "Gem" nederst på siden, for at gemme dine ændringer.

Shop Footer

Her får du mulighed for at tilpasse og administrere Shop Footer i din Turis-butik.

Du kan skrive en tekst, du ønsker vist i bunden af din butik til dine købere/kunder.

Du kan også tilpasse tekstfarven og baggrundsfarven, så den passer til dine personlige farveskemaer samt dit brand og identitet.

Husk at trykke på "Gem" nederst på siden, for at gemme dine ændringer.

Denne artikel er oversat via google