Produkter
Sådan opretter du en ny prisliste og tilføjer til dine forhandlere
Sådan opretter du en ny prisliste og tilføjer til dine forhandlere

Følg trinene nedenfor for at oprette en ny prisliste til dine forhandlere

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

1. Først vil du oprette og navngive dine nye specialprislister (SPL). Du kan oprette dette i dine Indstillinger -> Virksomheder og trykke på +/plus-knappen under Specialpris

2. Så vælger du et navn og hvilken valuta SPL'en skal være og gemmer.

3. Når prislisten er oprettet i indstilling, går du nu til din produktside.

4. Vælg et produkt, du vil tilføje til prislisten til, og tryk på knappen, der siger "Special price lists"

5. Udfyld nu prisen og gem denne.

🔔Bemærk venligst: Hvis ingen pris er udfyldt eller udfyldt med "0", vil forhandleren ikke se produkterne.

6. Når du vender tilbage til produktkortet igen, skal du gemme igen.

7. Gentag denne proces (trin 4-8) for alle produkter, der skal tildeles den nye SPL

🔔Prof tip: Hvis du har mere end et par produkter, du vil tilføje nye priser til, anbefaler vi at bruge masseuploaderen til priser for at gøre dette for at spare mere tid. Du kan finde en guide til dette lige her: Link til pris bulk uploader.

8. Når alle nye priser er tilføjet produkterne, skal du gå til forhandlersiden.

9. Find den forhandler, du vil tilføje prislisten til, og åbn forhandlerkortet.

10. I forhandlerkortet finder du en rullemenu kaldet 'Special pris liste'

11. Åbn rullemenuen og vælg den SPL, du oprettede tidligere, og gem.

12. Når forhandleren logger ind, vil de nu se de produkter, du har tildelt dem med de valgte priser..

Denne artikel er direkte oversat af Google.