Tools
Dropshipping
Sådan tilføjer du dropshipping til produkter

Dropshipping giver dine forhandlere mulighed for at oprette ordrer lige fra din fremstilling til slutkunden

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

1. For at oprette dropshipping for dine produkter skal du først oprette en dropshipping-prisliste i indstillinger -> virksomheder og trykke på +/plus-knappen ud for "opret ny specialliste" under "Dropshipping-lister"

2. Vælg navn og valuta for den nye Dropshipping-liste.

3. Når listen er oprettet, vil du nu gå ind i dine produkter og vælge et produkt, som du vil tilføje dropshipping-priserne til. Du kan tilføje dropshipping-priser på den grønne knap i produktkortet kaldet "Dropshipping-priser"

4. Indtast nu den pris og sagsmængde du vil sælge produkterne tilføje og gemme. Oftest ville man skrive 1 enhed i sagsmængde, da varen går fra fabrik direkte til forbruger og som oftest forbruger ikke ville købe mere end 1 vare.

🔔Bemærk venligst: Hvis du ikke udfylder sagsmængden i dropshipping, tilføjer systemet automatisk den almindelige sagsmængde for produktet.

5. Når priserne er indtastet, skal du nu gå ind i de forhandlere, du vil tilbyde dropshipping, og anvende dropshipping-listen til forhandleren. Når det er valgt, skal du huske at gemme..

Når forhandleren logger ind, vil de nu have en lille kontakt i øverste højre hjørne af deres skærm.

Når de slår dropshipping til, vil de blive vist denne skærm:

Når de beslutter sig for at gå ind i dropshipping-tilstand, vil de nu blive vist alle de produkter, der er tilgængelige for dropshipping, der er tildelt dem.

Nu er forhandleren i stand til at bestille dropshipping-varer til kunden. Når de har valgt varerne, kan de gennemgå ordren.

I "Gennemse ordre" skal de indtaste adressen på, hvor varerne skal sendes.

🔔Bemærk venligst: Adressen til dropshipping vil ikke blive gemt i Turis.

Når den er udfyldt, kan forhandleren afgive ordren.

Denne artikel er oversat af Google