Særlige prislister
Opdateret over en uge siden

Turis giver dig mulighed for at tilbyde rabatter og specificerede priser til dine kunder på forskellige måder. Med funktionen Specialprisliste kan du give en specifik eller udvalgt forhandler specialpriser på specifikke produkter.

Oprettelse af en speciel prisliste sker i tre trin. Det første skridt er at oprette selve den særlige prisliste.

Trin 1: Oprettelse af en speciel prisliste

For at oprette en ny speciel prisliste, klik på "+ / plus".

Derefter indtaster du navnet på listen og tildeler en valuta, som du ønsker skal være gældende for den særlige prisliste, du opretter.

Når du trykker på "Gem", tilføjes den særlige prisliste til kataloget over lister.

Trin 2: Tildel pris(er)

Når du har oprettet den særlige prisliste, skal du nu tildele en pris, der gælder for den.

For at gøre det, gå til 📦 Produkter i menuen i venstre side.

Vælg nu det givne produkt, du vil tilføje til specialprislisten.

Klik på "Administrer specielle prislister" og vinduet nedenfor kommer frem.

Nu indtaster du bare den specialpris, du ønsker for produktet, og trykker gem.

*du indstiller den normale pris ved at klikke på knappen administrer priser.

Husk at klikke på "Gem", når du er færdig.

Der er ingen begrænsninger for, hvor mange produkter eller forhandlere du kan forbinde til en speciel prisliste – den kan være fra 0 til uendeligt.

Du kan oprette så mange specielle prislister, som du vil.

Trin 3: Tilføj forhandler(e) til listen

Det sidste trin er at forbinde den særlige prisliste med en eller flere af dine forhandlere.

Gå først til 👤 Brugere og klik på Forhandlere.

Find den forhandler, du vil linke til, og tilknyt den særlige prisliste.

Her vælger vi vores forhandlermages igen.

Når vi klikker på Specialprisliste, udfolder dropdown-menuen sig, og vi får nu mulighed for at vælge den liste, vi oprettede i trin 1.

Husk at klikke på "Gem", når du er færdig.

Du har nu oprettet, prissat og knyttet en speciel prisliste til en forhandler.

Dette betyder, at når Mages køber den grønne T-shirt (SKU #3000052), vil den være til specialprisen på 8 EUR, i stedet for den normale pris (10 EUR), der gælder for alle andre forhandlere af denne butik.