Navigation

Denne artikel lærer dig hvordan du bruger 'Navigation' i din sidemenu

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

I Navigation, som du finder i din sidebar, kan du administrere den sidebar, dine forhandlere ser i din butik, samt tilføje nye varer i sidebjælken og skjule varer. I navigationen kan du tilføje nye kategorier, underkategorier, produktgrupper og indsætte eksterne links.

For at tilføje et nyt element i navigationen starter du med at klikke på det grønne plus/+ i øverste højre hjørne. Du vil nu blive præsenteret for en pop-up kaldet "Nyt navigationselement", her starter du med at give den et navn, vælge type og trykke på Gem.

Dit nye element vil nu dukke op i bunden af skærmen. Hvis du allerede har alle dine produkter uploadet/oprettet, vil du bemærke, at du allerede har kategorier, der vises i navigationen.

Til dette eksempel bruger vi produktgruppe og opretter et salg.

For at tilføje produkter til den nye produktgruppe skal du gå ind i dine produkter. Husk altid at gemme ændringer på navigationssiden inden du forlader siden, ellers forsvinder de nye ændringer.

Du kan enten oprette eller åbne et produkt og tilføje det fra produktkortet. Da vi oprettede en produktgruppe i navigation, skulle vi tilføje produktet til gruppen i feltet 'produktgrupper' på produktkortet. Når du tilføjer, skal du trykke på Gem.

Når du ser butikken fra din forhandlers perspektiv, vil du nu se produktgruppen i sidebjælken og det produkt, vi lige har tilføjet.

Vi kan også tilføje allerede eksisterende produkter til grupper eller kategorier i bulk. For at gøre dette starter du i din produktfane, hvor du kan se alle dine produkter. Herefter trykker du på knappen ‘bulk action’ og vælger de produkter du ønsker at tilføje til produktgruppen/kategorien. Du kan også vælge alle.

Når produkterne er valgt, vælger du, om du vil tilføje dem til en gruppe, kategori eller underkategori. Til dette eksempel bruger vi stadig produktgruppen og vælger den gruppe, vi lavede før. Når det er valgt, skal du trykke på Gem.

I navigationen har du også mulighed for at tilføje et eksternt link til din turis shop. For at gøre dette går du igen ind i navigationen og klikker på det grønne plus/+ i øverste højre hjørne.

Derefter navngiver du varen og vælger 'Eksternt link' i rullemenuen.

Når du har indsat linket, trykker du på Gem igen og gemmer ændringer.

Hvis du vil flytte rækkefølgen af dine kategorier, grupper eller links, skal du trykke og holde på de 6 'prikker'

For at skjule et element kan du klikke på "øje"-ikonet, og du vil bemærke en ændring i elementets farve. Vis det igen ved at klikke på 'øje'-ikonet.

Endnu en gang er det meget vigtigt at trykke på Gem ændringer, så alt arbejde vil ikke gå tabt.

Du kan også redigere, slette eller indstille et element som en startside. Det gør du ved at klikke på den 3 stiplede linje til højre på emnet.

Hvis du har flere kategorier, du vil samle til én med underkategorier, kan du flette disse ved at holde en kategori over en anden.

Denne artikel er oversat direkte med Google