Bundles (Pakkeløsninger)

Lær hvordan du opretter pakkeløsninger til din Turis-shop i denne artikel

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Hvad er Bundles?

Med Bundles er du i stand til at samle flere produkter i en pakkeløsning og sælge til dine kunder.

Hvor finder jeg Bundles i Turis?

På adminsiden kan du finde, oprette og administrere Bundles i en ny sektion i: 'Produkter' → 'Bundles'.

Opsætning af Bundles

Ved at klikke på "+" i øverste højre hjørne åbnes et pop-up vindue, og du kan nu begynde at oprette din pakkeløsning.

Dette er de oplysninger, du skal udfylde for at oprette din nye pakkeløsning:

• Bundle name* : I lighed med produktnavnet, navnet på pakken.

• Add products to bundle* : Her kan du vælge, hvilke produkter der skal tilføjes til bundtet fra en rullemenu, der viser alle produkter i form af produktnavne og SKU'er. For at gøre det hurtigt at vælge de rigtige produkter, har vi tilføjet en søgelinje i rullemenuen.

Når du tilføjer produkter til dit bundt, kan du også tilføje priserne; Både til dine almindelige 'håndter priser' og til særlige prislister. Hvis du allerede har priser på dine produkter, vil prisen blive vist, men du kan ændre dette, hvis du ønsker at sælge produktet til en anden pris i pakken.

Til sidst, når du tilføjer et produkt til dit bundt, kan du vælge antallet af enheder, der skal sælges i bundtet.

• Bundle ID* : Dette svarer til en SKU, som du kender fra oprettelse af produkter, men dette ID bør kun referere til pakken, ikke de specifikke produkter i den. ID'et vil også blive vist til dine købere.

• Max bundles per customer : Her kan du sætte en maks. grænse for, hvor mange bundter hver enkelt kunde kan købe. Denne begrænsning gælder for den individuelle ordre, ikke alle tiders køb foretaget af kunden. Hvis 1 er valgt, kan en køber ikke købe denne pakke mere end én gang.

• Category* : Her vælger du hvilken kategori bundtet tilhører. Du kan kun vælge 1 kategori pr. bundt.

• Product groups : Her vælger du hvilken produktgruppe pakken tilhører. Du kan vælge flere produkter til at vise dig bundtet i.

• Description : Her kan du beskrive bundtet til dine købere, ligesom ved produktbeskrivelsen.

• Images : Tilføjelse af produktbilleder til pakken for at vise for din køber

Alle titler markeret med en */stjerne er obligatoriske felter for at oprette en bundt.

Til sidst skulle dit pop op-vindue se sådan ud:

Brugeren kan se en oversigt over alle oprettede bundter i sektionen 'Bundles'

Hvordan ser det ud for mine købere?

Bundterne fremstår ligesom et standardprodukt i butikken og inkluderer; bundtnavn, en liste over produkterne i bundtet og mængder, bundtbeskrivelse og det maksimale antal bundter pr. ordre.

Vil du se i live action, hvordan man opretter et bundt? Se videoen herunder!