Notifikationer

I denne artikel får du mere at vide om notifikationer, og hvordan du administrerer dem.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Du vil specifikt lære mere om håndtering af de forskellige e-mail-notifikationer, der sendes fra Turis.

Admin notifikationer:

• Underret kontoejer om nye ordrer

• Underret disse emails om nye ordre (tilføj emails)

• Underret kontoejer om ordreopdatering

• Underret kontoejer, når produkter er udsolgt

• Giv kontoejer besked, når en ordre har en køberkommentar

• Underret kontoejer om nye forhandleransøgninger

• Underret lager på: (Vælg email og ordre status)

• Underret kontoejer på opdateret ordre linjer

Købermeddelelser:

• Underret købere om nye ordrer

• Underret købere om ordreopdateringer

• Send "Din ordre er blevet afsendt" når: (Tænd for at vise muligheder)

• Underret købere på splittede ordre

Salgsagentmeddelelser:

• Giv salgsagenter besked om nye ordrer (indsendt af agenten)

• Giv salgsagenter besked om nye ordrer (indsendt af forhandleren)

For at få adgang til Notifikationer starter du med at klikke på ⚙️ Indstillinger i menuen i venstre side, efterfulgt af at klikke på Notifikationer.

Købermeddelelser

Underret købere om nye ordrer

Når boksen er afkrydset, betyder det, at når en ordre er blevet afgivet, af sælger (admin), vil Køber blive underrettet via e-mail om en ny ordre er blevet afgivet.

Omvendt, når boksen ikke er afkrydset, betyder det, at Køber ikke vil modtage nogen e-mail-meddelelse, når en ordre er blevet afgivet af sælger (admin).

Underret købere om ordreopdateringer

Når boksen er afkrydset, betyder det, at hver gang en ordre er blevet opdateret af sælger (admin), vil Køber blive underrettet via e-mail om ordreopdateringen.

Omvendt, når boksen ikke er afkrydset, betyder det, at Køber ikke vil modtage nogen e-mail-meddelelse, når en ordre er blevet opdateret af sælger (admin).

Giv købere besked, når ordrestatus er (aktiver meddelelse for at se muligheder)

Når boksen er afkrydset, betyder det, at køberen vil modtage en e-mail-meddelelse, når en ordre har en bestemt status.

I eksemplet her vil Køber modtage en e-mail notifikation, når ordren har status 'Afsluttet'. Du kan ændre og tilpasse dette, som du vil, for at få det til at passe til dine ordreflowstatusser.

Du skal blot klikke på den, og rullemenuen åbnes, så du kan vælge din foretrukne ordrestatusindstilling.

Omvendt, når boksen ikke er afkrydset, betyder det, at køberen ikke vil modtage nogen e-mail-meddelelse, når en ordre har ændret sin status.

Admin(Kontoejer) notifikationer

Underret administratorer om nye ordrer

Når boksen er afkrydset, betyder det, at Admin vil modtage en e-mail notifikation, når en ny ordre er afgivet i butikken.

Omvendt, når boksen ikke er afkrydset, betyder det, at administratoren ikke får besked, når en ny ordre er blevet afgivet.

Underret administratorer om ordreopdatering

Når boksen er afkrydset, betyder det, at administratoren vil modtage en e-mail-meddelelse, når en ordre er blevet opdateret..

Omvendt, når feltet ikke er afkrydset, betyder det, at administratoren ikke får besked, når en ordre er blevet opdateret.

Giv admins besked, når produkter er udsolgt

Når boksen er afkrydset, betyder det, at administratoren vil modtage en e-mail-meddelelse, når produkter er udsolgt i butikken.

Omvendt, når boksen ikke er afkrydset, betyder det, at Admin ikke får besked om, at produkter er udsolgt og dermed udsolgt.

🔔 Bemærk venligst: hvis restordrer er tilladt, vil det stadig være muligt for dine kunder at afgive ordrer, på trods af at lagerniveauet er '0'.

Når restordrer er tilladt, vil den e-mail-meddelelse, du vil modtage som administrator, se ud som nedenstående e-mail.

Når restordrer ikke er tilladt, vil den e-mail-meddelelse, du vil modtage som sælger (admin), se ud som nedenstående e-mail.

Omvendt, når boksen ikke er afkrydset, betyder det, at administratoren ikke vil modtage nogen e-mail-meddelelse, når produkter er udsolgt.

💡 Pro tip! Sæt kryds i denne boks, hvis du vil have det fulde overblik og få besked, når dine produkter er udsolgt.

Giv administrator besked, når en ordre har en køberkommentar

Når boksen er afkrydset, betyder det, at administratoren vil modtage en e-mail-meddelelse, når en ordre har en kommentar fra en køber.

Omvendt, når boksen ikke er afkrydset, betyder det, at sælger Admin ikke vil modtage nogen e-mail notifikation, når en køber har efterladt en kommentar til ordren.

Salgsagentmeddelelser:

Giv salgsagenter besked om nye ordrer (indsendt af agenten)

Når boksen er afkrydset, betyder det, at salgsagenten vil modtage en e-mail-meddelelse/ordrebekræftelse, når en ordre er afgivet..

Omvendt, når boksen ikke er afkrydset, betyder det, at sælgers salgsagent ikke vil modtage nogen e-mail-meddelelse, når en ordre er blevet afgivet.

Husk at klikke på knappen "Gem", for at gemme de ændringer, du har foretaget.

Denne artikel er oversat via google