Order
Billede link ved placering af ordre
Opdateret over en uge siden

Det er nu muligt for dine forhandlere at modtage en zip-fil med billederne på de produkter, de har afgivet en bestilling på - Dette aflaster din forhandler fra at skulle søge efter de rigtige billeder i din Billed- & Indholdsbank.

Hvor finder man denne funktion?

Til denne funktion er der to forskellige indstillinger, du kan vælge at aktivere, for at sikre, at dine købere modtager en zip-fil, når de afgiver en ordre. Gå først til dine indstillinger > Notifications, og vælg buyers i den øverste tab.

Her vil du se, at du har to nye indstillinger tilgængelige for dine købermeddelelser.

Hvad er forskellen mellem de to?

• Send image and content download link to buyers: Denne indstilling vil vedhæfte et downloadlink i din købers ordrebekræftelses-e-mail, hvor de kan downloade alle billeder.

• Send separate email with image download link to buyers: Med disse indstillinger vil dine købere modtage en separat e-mail med downloadlinket, der indeholder alle billederne.

Hvordan ser det ud for mine købere?

Lad os starte med indstillingen "Send image and content download link to buyers".

Når køberen har afgivet sin ordre, vil deres ordrebekræftelses-e-mail se sådan ud:

Når de trykker på knappen for Download images for ordered products, vil køber blive videresendt til denne skærm, hvor de kan downloade en .zip-mappe:

Dernæst har vi indstillingen "Send separate email with image download link to buyers". Her skal begge indstillinger for downloadlinket være slået til.

Når køberne har afgivet deres ordre, vil de modtage to e-mails - deres ordrebekræftelse e-mail og en separat e-mail med linket til download af billedet:

Billedlink fra admin-siden

Hvis du gerne vil have disse indstillinger slået fra for dine forhandlere, men stadig gerne vil sende dine købere en fil med produktbilleder på købers anmodning - Dette er også muligt!

På din ordreside vil du have en knap tilgængelig på hver ordre, hvor du kan downloade en fil med alle billeder, der hører til produkterne på den pågældende ordre. Denne knap findes, når du åbner ordren, ved siden af Add Tag og Download order pdf.