Tools: Bannere

I denne artikel vil du lære, hvordan du laver bannere til din Turis-shop

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Ønsker du at forbedre forhandleres handelsoplevelse i din Turis-shop?

Du kan gøre dette ved at oprette et banner på dine kategorier og underkategorier. Med disse kan du vise et flot billede af dine produkter, du kan fortælle om dit brand, eller du kan vise noget andet efter eget valg.

For at få adgang til banneret går du ind i "Tools" i din sidepanel og trykker på "Banners".

Nu vil du blive ført til denne side, hvor du kan oprette dit første banner.

For at oprette dit første banner skal du klikke på den grønne knap "click here to get started".

Efter dette kan du vælge bredden på dit banner og uploade et foto.

Når billedet er uploadet, kan du justere billedet lodret og justere højden på banneret.

Derefter kan du vælge, hvor rund eller firkantet du vil have hjørneradiusen til at være, og om du vil have en kant. Hvis du vælger at have en kant, kan du også ændre farven og tykkelsen på denne.

Når alt er som du ønsker det, skal du til sidst vælge, hvor du vil vise banneret, og gemme dette.

Når det er gemt, vil det se ud som dette:

Du kan tilføje flere bannere ved at klikke på den grønne knap med et "+/plus". Du kan også skjule banneret på "øjne"-ikonet, slette det på "X/kryds" eller redigere banneret på "pen"-ikonet.

Tip: Den anbefalede størrelse på banneret er 1500 L x 445 H og højeste opløsning mulig, da dette er mere skalerbart.