Users(Brugere)
Buyers
Oprettelse af købere (buyers)

Denne artikel forklare dig, hvordan du opretter købere til dine forhandlere i Turis.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Du starter ved at klikke på 👤 Brugere i menuen på venstre side, efterfulgt af at klikke på Købere. Vinduet nedenfor vil dukke op.

Adding_buyer

Dernæst klikker du på "+ / plus" knappen i øverste højre hjørne, og "Tilføj ny bruger" menuen vil åbne.

Add_buyer_formula

Oprettelse af køberen

Når du opretter en køber, er nogle oplysninger obligatoriske:

Fornavn *

Firma navn *

E-mail *

De resterende oplysninger er valgfri.

🔔 Bemærk venligst: Den samme e-mailadresse kan ikke bruges til to forskellige købere.

🔔 Bemærk venligst: Du må genre bruge den samme email, som du benyttede på forhandleren

I "Firma navn" feltet kan du tilknytte denne køber til de forhandlere, der allerede eksisterer i Turis.

Klik på det, og dropdown-menuen vil åbne, hvor du kan søge eller rulle for at finde de eksisterende forhandlere.

Når du har fundet og valgt forhandleren, indstiller du derefter sproget og indsætter e-mailadressen.

Du afslutter dette ved at klikke på "Inviter køber". Du har nu inviteret denne køber til at logge ind på Turis, for at gennemse og købe produkter fra din webshop.

Køberens oversigt ser nu ud som nedenfor.

Buyer_menu

Køberinvitation

Invitationen din køber modtager i deres mail-indbakken ser således ud.

Buyer_invitation_email

Den inviterede køber opretter adgangskoden ved at klikke på "Opret adgangskode" (Set Password) knappen og vil derefter blive omdirigeret til vinduet nedenfor.

Buyer_Create_Password

Når adgangskoden er oprettet, markeres "Accepter vilkårene og betingelserne" og klikkes videre på næste.

Køberen vil nu blive omdirigeret til din Turis webshop, hvor han/hun kan gennemse og købe dine produkter.

🔔 Bemærk venligst: Hvis dine købere af en eller anden grund ikke modtager invitationen eller skal nulstille adgangskoden, kan du genudsende invitationen ved at klikke på "Genudsend invitation"(resend invite).

Resend_Buyer_Invitation