Login-side

I denne artikel får du mere at vide om, hvordan du opsætter og tilpasser login-siden til din Turis-butik.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Du vil specifikt lære mere om:

• Sådan opsætter du din login-side

• Sådan opretter du en brandet login-side (Pro Feature)

Sådan opsætter du din login-side

For at få adgang til login-siden starter du med at klikke på ⚙️ Indstillinger i menuen til venstre efterfulgt af at klikke på login-siden.

Vinduet vil nu se således ud.

For at uploade dit logo skal du blot klikke på "+ / plus" og vælge billedfil, du vil uploade.

Fuldfør ved at klikke på knappen "Gem".

💡 Pro tip! upload dit logo med en gennemsigtig baggrund, da det giver en mere jævn repræsentation.

Sådan opretter du en brandet login-side (Pro Feature)

Som Turis Pro-bruger kan du tilpasse din login-side endnu mere med vores Branded login-sidefunktion.

Her kan du opsætte et fuldskærmsbillede sammen med at tilpasse farveskemaerne på din login-side. Dette vil ikke kun gøre det mere personligt, det vil også give dig mulighed for at sikre dig, at dit brands DNA og identitet er repræsenteret fra første øjekast.

For at oprette din brandede login-side starter du ved at klikke på "Branded".

Dit vindue skulle nu se sådan ud.

Her får du uploadet dit logo samt et fuldskærmsbillede, der viser dit brand og/eller produkter.

Efter at have uploadet dit logo og din brand image-fil kan du nu vælge at tilpasse farveskemaerne for login-formularen.

Du kan definere og indstille gradienterne for loginformularen under Farve 1 og Farve 2.

Klik på den farve du vil ændre og træk farvevælgeren (den lille hvide cirkel) rundt på farvekortet, for at finde den farve du kan lide. Eller hvis du har et signaturfarveskema, du og dit brand bruger, kan du også tilføje den nøjagtige Hex-farvekode.

Ingen:

Lineær:

Radial:

I forlængelse af at definere og opsætte farveskemaerne for login-formularen kan du også tilpasse skriftfarve, knapbaggrundsfarve og knapskriftfarve.

Samme procedure som ovenfor, du kan klikke på den farve du vil ændre og trække farvevælgeren (den lille hvide cirkel) rundt på farvekortet, for at finde den farve du kan lide. Eller hvis du har et signaturfarveskema, du og dit brand bruger, kan du også tilføje den nøjagtige Hex-farvekode.

Mens du definerer og opsætter dine farveskemaer til din login-side, kan du se dine ændringer undervejs i bunden af skærmen.

Når du har fundet det rigtige farvematch og du er tilfreds med dine farvevalg, så husk at klikke på "Gem" nederst på skærmen for at gemme dine ændringer.

Du kan finde inspiration nedenfor, fra den brandede login-side, vi har lavet til vores Alpaca Demo Shop.