User Management
Brugerstyring (User Management)

I denne artikel får du mere at vide om, hvordan du tilføjer administratorer og brugere til sælgersiden af din butik.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Du vil specifikt lære mere om:

• Sådan tilføjer du administratorer og brugere

• E-mail invitation

• Sådan sletter du administratorer og brugere

Sådan tilføjer du administratorer og brugere

For at få adgang til Brugerstyring starter du med at klikke på ⚙️ Indstillinger i menuen til venstre efterfulgt af at klikke på Brugerstyring.

Her vil vi indtaste fornavn, efternavn og e-mailadresse på personen og tilføje en rolle.

🔔 Bemærk venligst: du kan ikke bruge en e-mail, der allerede er brugt på en forhandler eller køber.

Admin: en administrator har de samme tilladelser og muligheder som kontoejeren.

Bruger: en bruger har færre tilladelser og muligheder end en administrator. En bruger kan ikke tilføje nye brugere eller nye administratorer, kan ikke slette elementer i shoppen og kan ikke oprette ordrer på vegne af en kunde.

Når du har tildelt en rolle, så husk at klikke på "Gem" for at sende invitationen via e-mail.

Hvis du vil tilføje flere, skal du blot klikke på "plus/+" i højre side.

E-mail invitation

Når du tilføjer en ny person enten som Admin eller som Bruger, vil en e-mailinvitation blive sendt fra Turis til den specifikke person.

Mailen ser sådan ud.

For at få adgang til Turis skal man klikke på knappen "Indstil adgangskode". Du vil derefter blive omdirigeret til tilmeldingsformularen for at oprette en adgangskode.

Her skal du blot indtaste adgangskoden og sætte flueben i "Accepter vilkår og betingelser", efterfulgt af at klikke på næste.

Denne særlige person har nu adgang til din Turis backend/sælgerside med et personligt login.

Efter oprettelse og indstilling af adgangskoden vil der blive sendt en yderligere e-mail, indeholdende et login-link, som kan gemmes som et bogmærke.

Det er det - meget enkelt at tilføje flere personer fra dit personale, for at få adgang til din Turis-konto.

Sådan sletter du administratorer og brugere

Hvis du ønsker at slette og fjerne en administrator eller bruger, skal du blot klikke på "minus / -". og klik på "Gem" bagefter.

Denne artikel er oversat med Google