Tax
Moms & SKAT (Tax)

I denne artikel får du mere at vide om, hvordan du opretter og administrerer moms og moms.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Du vil specifikt lære mere om:

• Sådan opsætter du skat for individuelle lande

• Fjernelse af skatteindstillinger

Sådan opsætter du skat for individuelle lande

For at få adgang til Skat starter du med at klikke på ⚙️Indstillinger i menuen i venstre side efterfulgt af at klikke på Skat.

Dit vindue vil se sådan ud.

Her kan du klikke på rullemenuen, og den vil folde sig ud, så du kan vælge et land.

🔔 Bemærk venligst: du skal kun oprette skat for det land, din virksomhed opererer i. Det betyder, at hvis du er en tysk virksomhed, skal du kun opsætte den tyske skat og så videre.

*Ordrer til kunder i andre lande vil have 0% afgift, da den kunde, der foretager købet, vil beregne og betale skat i det land, hvor hans/hendes virksomhed opererer.

For at følge eksemplet vælger vi Tyskland.

Klik på den grønne "Tilføj" knap for at tilføje Tyskland.

Vi har nu tilføjet Tyskland som land og den officielle afgift på 19% er angivet i den grå boks.

I boksen "Særlig %" kan du tilføje et særligt afgiftsniveau.

Når du har tilføjet den særlige skat, skal du huske at klikke på "Gem" for at gemme din indstilling.

Med denne afgiftsindstilling vil alle tyske forhandlere, der handler i din butik, få en total inklusive en afgift på 11%.

🔔 Bemærk venligst: alle forhandlere, der ikke har Tyskland valgt som land, får kun en samlet pris (ekskl. moms).

Hvordan ser det ud i kassen for mine kunder?

I kassen vil det se sådan ud.

En subtotal (ekskl. moms) og en total (inkl. moms).

Fjernelse af skatteindstillinger

Hvis du vil fjerne og slette en skatteindstilling, i dette tilfælde den tyske skat.

Du klikker blot på "- / minus" i højre side af skatteindstillingen, for at slette den.

Denne pop-up besked vil spørge, om du er sikker, og her klikker du blot på den røde "Slet" knap.

Denne artikel er oversat via Google