Order Settings
Ekspresbestilling (Express Ordering)
Viktoria Varga avatar
Skrevet af Viktoria Varga
Opdateret over en uge siden

Hvad er Ekspresbestilling (Express Ordering)

Med Express Ordering aktiveret kan du gøre det muligt for købere at generere deres ordrer med en liste over SKU'er/EAN'er (produkt-id'er) og antal / antal enheder.

Hvor finder jeg Ekspresbestilling i Turis?

Du finder det i Admin/Sælgers sidebar under Indstillinger -> Ordreindstillinger -> Ekspresbestilling

Aktivering af ekspresbestilling

Aktiveringen er enkel og udføres med vippekontakten.

Efter aktiveringen af funktionen kan du bestemme, om den skal være aktiveret for Alle forhandlere eller for et par udvalgte. Sidstnævnte mulighed, 'Vælg forhandlere' vil kræve, at du går til 'Brugere' -> 'Forhandlere' -> 'Alle forhandlere' -> Vælg den forhandler, der får lov til at få ekspresbestilling tilladt -> Sæt flueben i 'Express-bestilling' på forhandlerens kort -> Gem.

Yderligere kan du også vælge om dine forhandlere må bryde kolli via express ordering - Det vil sige at hvis du har en fastsat kollistørrelse på 6 stk, må dine forhandlere, via express ordering, gerne bestille 3 stk i stedet af produktet.

Hvordan kan mine købere få øje på funktionen Ekspresbestilling?

Aktiveringen af ekspresbestillingen på køberens front-end vil blive angivet med et "flinkende" ikon i øverste højre hjørne.

Hvordan ser det ud fra købers perspektiv?

Efter at have indsat SKU/EAN & Units fra en regnearkskilde (Google Sheets, Excel, Numbers osv.) i Turis Express-bestillingsarket, kan køber flytte alle varer ind på kortet med et enkelt klik ved at trykke på 'Generer ordre ' knappen.

Udover at indsætte data i de interaktive kolonner, har køberen også mulighed for at uploade en . CSV med de to kolonner SKU/EAN & Units ved blot at klikke på knappen 'Upload CSV'.

Bemærk venligst:. CVS bør kun indeholde kolonnerne med SKU/EAN & Units - enhver yderligere kolonne i filen vil føre til en fejl i uploaden.

Denne artikel er oversat af Google Translate