Alle samlingerToolsEmails
Email Editor - Redigér standard emails
Opdateret over en uge siden

I Turis er det muligt at redigere de automatiske standardmails, som Turis sender til dine forhandlere. Vi er opmærksomme på, at vores sprog muligvis ikke stemmer overens med dit brand, derfor har vi sørget for, at du kan redigere vores standard e-mailskabeloner. Følg med for at se hvordan;

Hvor finder jeg Email editor?

E-mail-editoren findes på din admin-side, når du udvider Tools > Emails;

Når du tilgår e-mail-editoren, vil din side se sådan ud;

*Bemærk: Det vil altid være den sidst redigerede e-mail, du vil blive vist som standard.

Her kan du vælge hvilken e-mail du vil redigere i den øverste rullemenu;

Hvad, og hvordan, kan jeg redigére emails i Email Editor?

I vores e-mail-editor kan du redigere e-mail-headerne sammen med e-mailens brødtekst. For at redigere en e-mail skal du blot starte med at vælge den e-mail, du ønsker at redigere, i rullemenuen "Select email for editing". Du vil nu blive vist den valgte e-mails aktuelle emnefelt og brødtekst. Herfra kan du slette den aktuelle tekst og indtaste din egen i felterne.

Eksemple: Buyer invitation (for buyers)

Original:

Opdateret:

Personalisering

Det er også muligt at personalisere e-mails ved at indtaste forhandlernes firmanavn, købernavn, dit firmanavn osv. Hver skabelon vil have en personaliseringsknap i både feltet for emnet og for brødteksten.

Den mulige personalisering varierer mellem skabelonerne, det betyder, at du muligvis ikke er i stand til at personliggøre køberinvitationerne med de samme felter som ordrebekræftelsen.

Hvordan ser det ud for mine forhandlere?

Tager man eksemplet fra før, er det sådan den opdaterede køberinvitation vil se ud, når den modtages i køberenden;

Hvordan kan jeg sende en test email?

Før du færdigøre skabelonen, vil du måske gerne se, hvordan e-mailen ser ud gennem en test, så du kan se præcis, hvordan e-mailen ser ud og foretage eventuelle justeringer, hvis det er nødvendigt.

Afhængigt af den e-mail, du redigerer, ville der være forskellige triggere for at sende dig selv en test.

De mest almindelige e-mails at redigere i Turis ville være Buyer invitation (for buyer) og Orderconfirmation (for buyers) - Du kan se nedenfor, hvordan du kan udløse en test for disse to til din e-mail.

Buyer invitation (for buyer)

Hvis du redigerer buyer invitation (for buyers), kan du sende en testinvitation ved at gå til din testkøber i Users > Buyers og klik "Resend invitation" i e-mail-feltet.

Orderconfirmation (for buyers)

For at udløse dette, skal du oprette en testordre med din test forhandler - Du kan oprette en ordre ved at gå til enten Orders eller Retailers og klikke på Create new order. Her vælger du din testforhandler (eller enhver forhandler, som du har e-mailadgang til).

Start ordren og tilføj et par varer til din kurv. Send ordren til kassen og vent til du modtager ordrebekræftelsen til din e-mail.

Når du modtager den til din e-mail, kan du se, hvordan ordrebekræftelsen vil se ud for dine købere.

Når du har gennemgået e-mailen, går du ind på din admin-konto og sletter testordren igen;

* Bemærk, at det måske bliver nødvendigt at lave et par test ordre.

*Bemærk, at hvis du opretter en testordre for at se e-mailskabelonen, skal du være opmærksom på eventuelle integrationer forbundet med modtagelse af nye ordrer i Turis, da du muligvis skal slette testordren i andre systemer, hvis den overføres.

Hvad skal jeg være opmærksom ved, når jeg redigére emails?

Hvis du ikke er tilfreds med din opdaterede e-mail, kan du altid ændre e-mailen tilbage til Turis originale skabelon og starte fra bunden - Det gør du på knappen "Revert to original" til venstre for knappen "Save"

Du kan kun have e-mail-skabeloner på ét sprog.

Personaliseringsmulighederne varierer mellem skabelonerne, det betyder, at du muligvis ikke er i stand til at personliggøre køberinvitationerne med de samme felter som ordrebekræftelsen.

Du kan ikke tilføje billeder til e-mail-skabelonerne

Du kan ikke redigere knapperne i e-mails

Den autogenererede del af e-mailen, f.eks. varelisten i ordrebekræftelsen, kan ikke redigeres.

Vær opmærksom på integrationer, når du udløser test-e-mails, da dette potentielt kan foretage ændringer i anden software.

Logo og sidefod i e-mails kan ændres i Settings > Site settings > Email footer logo + Email footer.