Order
Lost Sales (Efterladte kurve)
Opdateret over en uge siden

Hvad er Lost Sales?

Lost Sales giver dig et overblik over kurve, som dine forhandlere har efterladt. I disse kurve kan du se præcis, hvad dine forhandlere har efterladt og det samlede beløb for hver kurv, så du kan se det potentielle salg, der er gået tabt.

Hvem har Lost Sales på deres konto?

Lost Sales er ikke aktiveret på alle Turis-konti, da denne funktion kun er for konti på en variabel Turis-plan, derfor har du muligvis ikke denne funktion tilgængelig på din konto. Hvis du potentielt gerne vil have denne funktion på din konto, bedes du kontakte [email protected] for at høre mere om dine muligheder

Hvor finder jeg Lost Sales på min konto?

kan findes i din sidebjælke, når du udvider din ordresektion, under Ordrer;

Ligesom med de ordrer, har du allerede fra sidebjælken et overblik over, hvor mange nye Los Sales, du har, der venter på at blive gennemgået - Dette er vist på den røde etiket:

Du vil måske bemærke, at denne funktion har et BETA-mærkat, dette er grundet at funktionen fortsat er under udvikling - På grund af dette kan du opleve et par fejl, men tøv ikke med at fortælle vores support om dette.

Hvordan navigere jeg rundt i Lost Sales?

Det er ret nemt og enkelt at navigere i Los Sales! Når du går ind på siden med Lost Sales, vil du først blive mødt af en oversigt over de nyeste tabte salg, og når du scroller ned på siden, vil du se ældre Lost Sales.

I Lost Sales har du også mulighed for at filtrere efter ældre Lost Sales og standardindstillingen her er 30 dage;

Nedenfor filteret finder du det tabte salg - Her får du et hurtigt overblik over;

• Hvornår det enektle Lost Sales er blev registreret

• Varer i kurven

• Samlet beløb i forhandlerens valuta

• Køberoplysninger

• Deres sidste ordre i Turis

• Interne kommentarer efterladt af din eller et medlem af dit team

• New-Label (vist på Lost Sales, som endnu ikke er åbnet af dit eller dit team)

Ved at klikke på det enkelte Lost Sale udvides din oversigt og giver dig flere detaljer om den efterladte kurv, herunder hver enkelt vare, antal i stk og kolli, priser samt mulighed for at kontakte køberen direkte via en e-mail.

Når du bruger Turis' mulighed for at kontakte køberen, vil en standard Turis skabelon komme frem, når du klikker på knappen Contact Buyer.

Here you can review and edit the template as well before sending the email to your retailer.

Indstillinger tilknyttet Lost Sales

Med Lost Sales er der også et par nye indstillinger knyttet til funktionen, som du bør tjekke ud.

Notifikationer

Som standard er e-mails med meddelelser om Lost Sales slået fra - Men hvis du gerne vil modtage en e-mail, hver gang du har et nyt mLost Sale registreret i Turis, kan dette slås til i dine Settings > Notifications > Admin

Email skabeloner

Det er også muligt permanent at ændre den e-mail-skabelon, du ser i Lost Sales > Contact buyer, så standard-e-mailen stemmer overens med dine præferencer med det samme.

Denne skabelon kan ændres i Tools > E-mails > E-mails editor;

Her vælger du blot den rigtige skabelon i rullemenuen; Lost Sales! (for buyers), og du kan begynde at redigere e-mail-emnet og e-mail-brødteksten.

Noget andet jeg skal være opmærksom på ved Lost Sales?

Når du bruger Lost Sales, skal du være opmærksom på, at nogle forhandlere logger ind for at lægge varer i deres kurve for bevidst at afslutte ordren senere - Turis kan dog ikke skelne dette fra et faktisk tabt salg, derfor vil du inden for 30-40 minutter, efter at kurven er efterladt, modtage en notifikation til din e-mail (hvis denne notifikation er slået til).

Nogle gange vil du også modtage en notifikation til din e-mail, og når du senere logger ind for at se det tabte salg, er det væk - Dette kan ske, fordi enten 1. forhandleren selv har tømt deres kurv, eller 2. forhandleren har færdiggjort deres ordre og kurven er blevet til en ordre. I så fald vil dette blive vist som en almindelig ordre i Ordrer.

Når du bruger Turis' e-mail-skabelon, vil fortsættelsen af kommunikationen ske via din e-mail - Det betyder, at hvis forhandleren skulle svare på din e-mail, vil deres svar blive sendt til din e-mail, og deres svar vil ikke blive vist i Turis.