Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerUsers(Brugere)Buyers
Masseinvitér buyers i Turis
Opdateret over en uge siden

Du er måske klar til at lancere din nye Turis b2b-platform til alle dine forhandlere, eller måske har du modtaget en masse forespørgsler til at invitere nye købere til Turis - Ikke desto mindre er du i en situation, hvor du skal sende mange invitationer til nye købere. Turis har sørget for at give dig en simpel funktion til at hjælpe dig med at gøre netop det; bulk invitere købere.

Gå til Users > Retailers > Buyers for at invitere dine købere.

På din købers side vil du se knappen Bulk action i øverste højre hjørne;

Når du klikker på Bulk action, får du vist muligheden for at markere køber sammen med at vælge at slette eller invitere dem i rullemenuen;

Start med at filtrere fra (brug filtrene) eller vælg de købere, du vil invitere, ved at markere de små felter på hver køber;

Når alle købere, du vil invitere, er valgt, skal du vælge Send invites i feltet med valgmuligheder;

Herfra klikker du "Apply", og en invitation til at oprette en adgangskode vil blive sendt ud til de valgte købere.

*Bemærk; Vi anbefaler også at få din testkøber med i udvalget, så du kan være sikker på, at invitationen bliver sendt.

Punkter at være opmærksom på;

Du kan opleve, at køber vender tilbage til dig og nævner, at de ikke har modtaget en invitation fra dig, i så fald er der et par punkter, du selv kan tjekke op på;

• Er den korrekte e-mail noteret på køberen?

• Er køber tilknyttet en virksomhed på virksomhedsområdet?

• Har køber tjekket deres spam-mappe?