forsendelsesmotivator (Shipping Motivator)(Beta)

Denne artikel beskriver hvordan du opsætter shipping motivator i dine settings, samt hvad Shipping Motivator bruges til.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Hvad er forsendelsesmotivatoren?

Forsendelsesmotivatoren er et værktøj, du kan bruge til at opmuntre dine forhandlere til at købe flere varer pr. ordre for at modtage gratis fragt på deres ordrer.

Bemærk venligst: I øjeblikket er forsendelsesmotivatoren knyttet til funktionen Særlige forsendelsesgrupper, derfor skal du oprette specielle forsendelsesgrupper for at bruge forsendelsesmotivatoren. Forsendelsesmotivatoren bliver dog tilgængelig til brug på almindelige forsendelsespriser.

Du kan læse mere om, hvordan du opretter de særlige fragtgrupper her.

Hvor finder man forsendelsesmotivatoren

Forsendelsesmotivatoren findes i dine indstillinger > Produkter:

Når du åbner forsendelsesmotivatoren, skulle du blive mødt af dette vindue:

Sådan sætter du det op

Opsætningen af Shipping motivator banneret udføres i 3 trin

1. Achieve Free Shipping (Opnå gratis forsendelse)

2. Free Shipping Achieved (Gratis forsendelse opnået)

3. Special Shipping Groups Notifications (Meddelelser om særlige forsendelsesgrupper)

Du kan flytte mellem de 3 trin øverst på siden:

Achieve Free Shipping (Opnå gratis forsendelse)

For at sætte det op, vil vi starte med at tage et kig på bannerteksten:

Her kan du vælge den sætning, der skal dukke op på din forhandlers skærm, når de begynder at tilføje produkter til deres indkøbskurve. Der vil være en allerede foruddefineret tekst, men du kan ændre denne til noget, du kan lide. Den variable pris er baseret på forsendelsespriserne defineret fra Special Shipping Groups.

Dernæst ændrer vi også farverne på banneret og teksten:

Bemærk venligst, at den samme farve vil blive brugt på alle tre bannere.

Bemærk, at på din højre side af din skærm kan du se en forhåndsvisning af banneret:

Nedenfor ændrer du farven, finder du indstillingen for bannerets varighed. Her kan du vælge mellem en indstillet varighed på x antal sekunder eller vis altid. Dette vil afgøre, hvor længe banneret vises til forhandlerne, når de lægger varer i deres kurve.

Når du har indstillet varigheden for banneret, skal du klikke på 'Gem' for at gemme dine indstillinger.

Free Shipping Achieved (Gratis forsendelse opnået)

Nu går vi videre til den anden fane, der bestemmer indstillingerne for, hvornår der er opnået gratis fragt i kurven.

Her starter vi med at redigere bannerteksten og farven igen:

Før:

Efter:

Indstil derefter varigheden for dette banner - Hertil kan du også vælge mellem vis altid eller indstille varighed på x antal sekunder.

Klik derefter på 'Gem', når indstillingerne er til din smag.

Special Shipping Groups Notifications

(Meddelelser om særlige forsendelsesgrupper)

Nu er vi ved den tredje og sidste fane af opsætningen af forsendelsesmotivatorbanneret.

I dette trin vælger vi blot de særlige forsendelsesgrupper, vi ønsker at tildele dette forsendelsesmotivatorbanner til. Vi valgte den særlige forsendelsesgruppe i rullemenuen:

Når du vælger grupperne, vises flere felter, som du kan redigere:

Endnu en gang udfylder du felterne efter din smag:

Teksten til dette felt skal antyde, at forhandleren har tilføjet en vare med særlig forsendelse.

Bemærk venligst: Det sidste trin Special Shipping Groups Notifikationer kan stå tomt!

What does it look like on the buyer side?

Når forhandleren logger ind og placerer en vare fra Special Shipping-grupper, vil de blive mødt af en kombination af det første og sidste banner, vi lavede i Shipping Motivator:

Når de begynder at lægge flere varer i kurven, vil de se, at beløbet på banneret falder i overensstemmelse med forsendelsespriserne i Special Shipping Groups:

Når de har nået gratis forsendelse, vil de blive mødt af gratis forsendelsesbanneret.