Tilladelser - Salgsagenter

I denne artikel får du mere at vide om, hvad tilladelsessektionen er, og hvordan du administrerer den.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Du vil specifikt lære mere om at administrere de forskellige tilladelser, der gælder for salgsagenterne, når de bruger Turis.

• Opret virksomhed

• Opdater virksomheden

• Opret køber

• Opdater køber

• Opdater rækkefølge

For at få adgang til Tilladelse starter du med at klikke på ⚙️ Indstillinger i menuen i venstre side, efterfulgt af at klikke på Tilladelse.

I dette afsnit administrerer du de tilladelser, dine salgsagenter har, når de bruger Turis.

Vil du give dem lov til at oprette og redigere kunder? Eller hvad med ordrer? Det bestemmer du her, ved at sætte kryds i boksene. Husk at trykke på "Gem", når du er færdig.

Opret virksomhed

Hvis boksen er afkrydset, betyder det, at en salgsagent selv kan oprette en virksomhed.

Omvendt, hvis boksen ikke er afkrydset, betyder det, at en salgsagent ikke selv kan oprette en virksomhed, og derved skal have en admin til at gøre det.

Opdater virksomheden

Hvis boksen er afkrydset, betyder det, at en salgsagent selv kan opdatere virksomhedsoplysninger.

Omvendt, hvis boksen ikke er afkrydset, betyder det, at en salgsagent ikke selv kan opdatere virksomhedsoplysninger og derved skal have en administrator til at gøre det.

Opret køber

Hvis boksen er afkrydset, betyder det, at en salgsagent selv kan oprette en køber.

Omvendt, hvis boksen ikke er afkrydset, betyder det, at en salgsagent ikke selv kan oprette en køber og derved skal have en administrator til at gøre det.

Opdater køber

Hvis boksen er afkrydset, betyder det, at en salgsagent selv kan opdatere køberoplysninger.

Omvendt, hvis boksen ikke er afkrydset, betyder det, at en salgsagent ikke selv kan opdatere køberoplysninger og derved skal have en administrator til at gøre det.

Opdater rækkefølge

Hvis boksen er afkrydset, betyder det, at en salgsagent selv kan opdatere en ordre.

Omvendt, hvis boksen ikke er afkrydset, betyder det, at en salgsagent ikke selv kan opdatere en ordre, og derved skal have en administrator til at gøre det.

Denne artikel er oversat via Google