Regions

Denne artikel beskriver hvordan du opsætter Regioner til fragt

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

For at få adgang til forsendelsen starter du ved at klikke på ⚙️ Indstillinger i menuen til venstre efterfulgt af at klikke på forsendelse.

Når du klikker på Forsendelse, vises tre underkategorier - Regioner, Priser og Leveringsbetingelser. Disse underkategorier vil blive forklaret og redegjort for i de følgende afsnit.

Opsætning af regioner

Den første sektion, du kommer til efter at have klikket på Forsendelse, er regioner.

I Turis definerer du regioner ved at vælge de forskellige lande, der i det væsentlige udgør en forsendelsesregion for din virksomhed.

En region kan variere fra kun at være ét land eller en gruppe af flere lande. Det afhænger meget af, hvordan din virksomhed håndterer fragt og relaterede forsendelsesomkostninger.

Hvis du har meget specifikke forsendelsespriser for individuelle lande, så konfigurer hvert af disse lande individuelt.

På den anden side, hvis du har en gruppe udvalgte lande, hvor fragtpriserne er de samme, så vælg og tilføj dem som én region.

- Dette kunne f.eks. være alle lande inden for EU.

Klik på "Vælg lande", og rullemenuen udfoldes. Her kan du vælge så mange lande du vil, for den forsendelsesregion du er ved at definere og opsætte.

Du kan enten søge på landets navn eller scrolle gennem de forskellige lande, for at finde det/de lande, du leder efter.

Når du har fundet det land, du leder efter, skal du blot markere boksen i højre side for at tilføje det til den region, du opretter.

Hvis du tilføjer flere lande til den samme region, skal du blot fortsætte, indtil du har alle de lande, du leder efter i denne særlige region.

Landene tilføjes som en landekode på to bogstaver.

Du kan nemt slette og fjerne et land ved at klikke på det lille kryds ud for landekoden på to bogstaver.

Når du har fundet og tilføjet landet eller landene for den region, du definerer, så giv regionen et navn.

Du afslutter ved at klikke på "Gem", og regionen vil blive vist nedenfor ved sit regionsnavn.

Hvis du har brug for at tilføje et ekstra land, slette et, omdøbe regionen eller slette hele regionen, skal du blot klikke på den grønne "Rediger"-knap.

Opsætning af regioner for USA

Hvis du opretter regioner for USA, kan du vælge stater.

Her kan du enten vælge alle stater, eller du kan vælge de stater, der i det væsentlige laver en forsendelsesregion for din virksomhed.