Shipping(Fragt)
Særlige forsendelsesgrupper(Special Shipping Groups)
Opdateret over en uge siden

Før du konfigurerer særlige forsendelsesgrupper, skal du først konfigurere regioner - Se denne artikel for at få en guide til, hvordan du opsætter regioner.

Hvad er særlige forsendelsesgrupper?

Særlige forsendelsesgrupper giver dig mulighed for at oprette og tilføje et særligt forsendelsesbeløb til kundeordrer, når de lægger bestemte produkter i deres kurve, der kan kræve en anden eller dyrere forsendelsesmetode.

Hvor finder man særlige forsendelsesgrupper i Turis

Særlige forsendelsesgrupper findes i dine indstillinger under Forsendelse > Priser.

Når du åbner Priser i forsendelse, vil du blive mødt af dette vindue, hvor du kan tilføje særlige forsendelsesgrupper:

Sådan tilføjer du en særlig forsendelsesgruppe

Start med at klikke på den grønne knap Tilføj særlige forsendelsesgrupper

Nu vil din skærm udvides med disse felter:

Udfyld felterne:

Group name: Giv denne Special Shipping-gruppe et navn. F.eks. dette kan enten foreslå produkterne inden for den særlige forsendelsesgruppe eller regionen.

Add Shipping Regions: Her vælger du for hvilken region du opretter denne forsendelsesgruppe for. Du kan også vælge flere regioner, men til dette eksempel bruger vi kun Danmark.

Nu vil din skærm udvide sig lidt mere med fragtrater for de forskellige valutaer:

Her opsætter du kun kurserne for den/de valutaer, der bruges for kunder i Danmark. I vores Turis-shop bruger vores danske kunder kun Valuta DKK, men du kan bruge en af de andre valutaer i dit set-up.

Klik på set rates, og udfyld pop-up-vinduet med Order Total Range (ex. VAT) og Forsendelsespriser

Efter at have sat priserne op går vi videre til de næste felter.

Add identifying icon: Her kan du vælge, hvilket ikon dine kunder ser for at vise, at den vare, de tilføjer til deres indkøbskurv, har en anden fragtpris.

Add Tootip text for identifying icon: Dette værktøjstip vises, når kunden har sin markør over ikonet. Værktøjstip bruges til at forklare det ikon, de ser på produktet.

Add Products To Spcial Shipping Group: Nu er det tid til at vælge, hvilke produkter der har forskellig forsendelse. Klik på knappen og et nyt pop op-vindue vises på din skærm..

Du kan enten scrolle gennem listen og sætte kryds ved produkterne, eller du kan søge på SKU'et:

Når alle produkter er tilføjet, klik på 'Save' og vinduet forsvinder igen.

Når du er færdig med alle felterne, skal du klikke på 'Save' igen:

Køber siden

Når dine købere logger ind for at afgive ordrer, vil de se ikonet på produktet og i indkøbskurven:

Hvis de holder deres markør over ikonet på produktkortet, vil de se værktøjstippet:

I kurven vil de også se den nye forsendelse: