Field Editor
Felt redigering (Field Editor)

I denne artikel lærer du om, hvordan du opretter og administrerer ekstra inputfelter for produkter, forhandlere, købere og salgsagenter.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Du vil specifikt lære mere om:

• Sådan tilføjes eller omarrangeres inputfelter for produkter

• Sådan tilføjes eller omarrangeres inputfelter for forhandlere

• Sådan tilføjes eller omarrangeres inputfelter for købere

• Sådan tilføjes eller omarrangeres inputfelter for salgsagenter

I Turis er der en masse forskellige foruddefinerede inputfelter for produkter, forhandlere, købere og salgsagenter. Heldigvis kan du tilføje eller omarrangere disse felter og tilpasse det til dine forretningsbehov.

De følgende afsnit vil forklare, hvordan man tilføjer nye felter eller omarrangerer de eksisterende.

For at få adgang til Field Editor starter du ved at klikke på ⚙️Indstillinger i menuen til venstre efterfulgt af at klikke på Field Editor.

Sådan tilføjes eller omarrangeres inputfelter for produkter

Hvis du vil tilføje eller omarrangere et inputfelt såsom ingredienser, smag, toldkode eller noget helt andet, kan du gøre netop det.

For at komme i gang skal du klikke på rullemenuen og vælge Produkter.

Når du har valgt Produkter, vil dit vindue se sådan ud, hvor du kan se alle eksisterende inputfelter.

Hvis du vil omarrangere rækkefølgen af det ene eller flere inputfelter, skal du blot klikke på de tre prikker (til venstre for inputfeltet) for at trække og slippe feltet.

Hvis du derimod ønsker at tilføje et nyt indtastningsfelt, scroller du til bunden af vinduet og klikker på "+/plus"

Her kan du navngive det inputfelt, du er ved at oprette, samt definere felttypen, hvis det er et obligatorisk felt, og dets validering.

Når du er færdig med at definere det nye indtastningsfelt, klikker du på "Gem". Feltet er nu tilføjet og herfra kan du trække og slippe det, for at sikre dig at det har den rigtige placering.

Hvis vi hopper til 📦 Produkter sektionen og klikker på "+/plus" i øverste højre hjørne, for at tilføje et nyt produkt, kan vi nu se det nye inputfelt.

Det er det - vi har nu tilføjet et nyt felt til Tarifkoder, som kan udfyldes ved oprettelse af nye produkter.

Sådan tilføjes eller omarrangeres inputfelter for forhandlere

For at komme i gang skal du klikke på rullemenuen og vælge Forhandlere.

Du får så vist alle de standardfelter, der allerede findes i Turis.

Hvis du vil omarrangere rækkefølgen af det ene eller flere inputfelter, skal du blot klikke på de tre prikker (til venstre for inputfeltet) for at trække og slippe feltet.

Hvis du derimod ønsker at tilføje et nyt indtastningsfelt, scroller du til bunden af vinduet og klikker på "+/plus"

Her kan du navngive det inputfelt, du er ved at oprette, samt definere felttypen, hvis det er et obligatorisk felt, og dets validering.

Når du er færdig med at definere det nye indtastningsfelt, klikker du på "Gem". Feltet er nu tilføjet og herfra kan du trække og slippe det, for at sikre dig at det har den rigtige placering.

Hvis vi hopper til 👤 Brugere, derefter Forhandlere og klik på "+/plus" i øverste højre hjørne, for at tilføje en ny forhandler, kan vi nu se det nye inputfelt.

Det er det - vi har nu tilføjet et nyt felt, som kan udfyldes ved oprettelse af nye forhandlere.

Sådan tilføjes eller omarrangeres inputfelter for købere

For at komme i gang skal du klikke på rullemenuen og vælge Købere.

Du får så vist alle de standardfelter, der allerede findes i Turis.

Hvis du vil omarrangere rækkefølgen af det ene eller flere inputfelter, skal du blot klikke på de tre prikker (til venstre for inputfeltet) for at trække og slippe feltet.

Hvis du derimod ønsker at tilføje et nyt indtastningsfelt, går du til bunden af vinduet og klikker på "+/plus"

Her kan du navngive det inputfelt, du er ved at oprette, samt definere felttypen, hvis det er et obligatorisk felt, og dets validering.

Når du er færdig med at definere det nye indtastningsfelt, klikker du på "Gem". Feltet er nu tilføjet og herfra kan du trække og slippe det, for at sikre dig at det har den rigtige placering.

Hvis vi hopper til 👤 Brugere, så Købere og klik på "+/plus" i øverste højre hjørne, for at tilføje en ny køber, kan vi nu se det nye inputfelt.

Det er det - vi har nu tilføjet et nyt felt, som kan udfyldes ved oprettelse af nye købere.

Sådan tilføjes eller omarrangeres inputfelter for salgsagenter

For at komme i gang skal du klikke på rullemenuen og vælge Salgsagenter.

Du får derefter vist alle de standardfelter, der allerede findes i Turis for salgsagenter.

Hvis du vil omarrangere rækkefølgen af det ene eller flere inputfelter, skal du blot klikke på de tre prikker (til venstre for inputfeltet) for at trække og slippe feltet.

Hvis du derimod ønsker at tilføje et nyt indtastningsfelt, går du til bunden af vinduet og klikker på "+/plus"

Her får du navngivet inputfeltet, du er ved at oprette, definerer også felttypen, hvis det er et obligatorisk felt, og dets validering.

Når du er færdig med at definere det nye indtastningsfelt, klikker du på "Gem". Feltet er nu tilføjet og herfra kan du trække og slippe det, for at sikre dig at det har den rigtige placering.

Hvis vi hopper til 👤 Brugere, så Salgsagenter og klik på "+/plus" i øverste højre hjørne, for at tilføje en ny salgsagent, kan vi nu se det nye inputfelt.

Det er det - vi har nu tilføjet et nyt felt, som kan udfyldes ved oprettelse af nye salgsagenter.

Denne artikel er oversat med Google