Shipmondo

I denne artikel får du mere at vide om, hvordan Turis og Shipmondo integreres.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Du vil i artiklen lære mere om:

• Forbinder Turis med Shipmondo

• Hvilke data sendes fra Turis til Shipmondo

For at automatisere behandlingen af dine ordrer og forsendelser kan din Turis-konto integreres med Shipmondo.

Ved behov kan du læse mere om Shipmondo på dette link: Shipmondo.

Har du ikke en Shipmondo-konto?

Nå, du kan komme i gang med det samme og oprette en lige her: Opret Shipmondo-konto

Forbinde Turis med Shipmondo

For at opsætte integrationen mellem Turis og Shipmondo har vi brug for et par ting fra dig. Dette omfatter:

• API-adgang (både bruger og nøgle)

• Skabelon-id(er)

Vi har brug for dette for at konfigurere og opsætte integrationen med din Turis-konto og Shipmondo.

Den første ting du skal gøre er at logge ind på din Shipmondo-konto. Klik her for at logge ind.

Gå derefter til Indstillinger > API og klik på Adgang(Access).

Her kan du generere din API-adgang ved at klikke på knappen Generer API-nøgler. Når du har gjort det, kan du hente din bruger og nøgle, som vist nedenfor.

🔔 Bemærk venligst: Når du sender det til os, skal du kopiere/indsætte det som tekst i stedet for et skærmbillede.

Næste og sidste ting, vi har brug for, er dine forsendelsesskabelon-id(er). For at hente dine forsendelsesskabelon-id(er), klik på Forsendelser > Skabeloner. Her kan du se alle ID(er) for de skabeloner, du har på din konto.

🔔 Bemærk venligst: Der kan muligvis blive fremvist flere forsendelses id(er), send derfor kun det fortrukne forsendeles id, som du vil benytte til integrationen

Nu hvor du har din API-adgang og forsendelsesskabelon-id(er) klar, bedes du videresende detaljerne i en e-mail til din ansvarlige konsulent eller til [email protected].

Vi konfigurerer og opsætter derefter integrationen for dig.

Hvilke data sendes fra Turis til Shipmondo?

Med integrationen alt opsat vil følgende data blive skubbet fra Turis til din Shipmondo:

• Ordrenummer

• Navn (kunde/virksomhedsnavn)

• Leveringsadresse

• Land

• Status

• Kilde (API)

• Opdateret (hvornår den sidst blev opdateret)

• Via (kurer)

• Etiket (Opret etiket)

Ordren vil blive sendt fra Turis til Shipmondo, når du vælger "Afventer forsendelse"(Awaiting shipment) i Turis. Er der en anden status du ønsker at benytte i stedet meldes dette til din ansvarlige Turis konsulent. Når det er sendt, lander det i din Shipmondo under Forsendelser > Kladder.

Herfra kan du håndtere og behandle forsendelsen, som du normalt ville gøre på din Shipmondo-konto.