Tools
Script Manager

Denne artikel beksriver hvordan du benytter Script Manager i Tools.

Sofie Birch Løfstedt avatar
Skrevet af Sofie Birch Løfstedt
Opdateret over en uge siden

Vil du tilføje en chat til din Turis-butik eller måske spore dine kunders adfærd i Turis? Så er scrip manager-værktøjet måske noget for dig!

Script manager kan bruges til at indsætte små kodestykker/scripts i din shop, fra 3. parter som Intercom, Klaviyo, google tag manager mm.

For at finde scripthåndteringsværktøjet i Turis skal du først gå til din Turis-konto og åbne fanen Tools i din sidebjælke, og derefter trykke på Script Manager

Herfra kan du tilføje et script ved at klikke på det grønne plus;

Derefter giver du scriptet et navn, tilføjer scriptet i Script Tag og vælger placering af scriptet.

For at give et eksempel på, hvordan man tilføjer et script fra en 3. part til Turis, vil vi bruge et kommunikationsværktøj, der giver en chat, såsom Intercom (Andre værktøjer som dette kunne være Zendesk eller hubspot, saleseforce osv.)

I dette eksempel ønsker vi at tilføje intercom-chatten til vores butik, så købere kan chatte direkte med butiksejerne.

For det første skal vi finde scriptet fra Intercom - Lucikly intercom har en fantastisk supportartikel, hvor vi er i stand til at finde ud af, hvor vi skal trække vores script i intercom-appen:

Find og kopier din Intercom-kontos script:

Åbn derefter din Turis-konto og gå til værktøjer > Scriptmanager > Opret script (grøn +/plus)

Giv scriptet et navn, og indsæt din kopierede kode i Script Tag:

Vælg derefter scriptets placering - Intercoms fortæller os, at denne kode skal placeres Befrore End body Tag

Tryk nu på 'Gem' for at gemme scriptet i din butik.

Når du logger ind vil de have et lille chat-ikon på deres side, hvor de kan skrive direkte til dig med spørgsmål: