Settings
Tax
Special tax Lists
Opdateret over en uge siden

Med særlige skattelister kan du tilføje en anden afgifts-/momssats til visse produkter.

For at finde særlige skattelister, gå til settings > Tax > Special tax Lists;

Nu skulle du blive mødt af en skærm, der ser sådan ud:

For at oprette din første særlige skatteliste, start med at klikke på det grønne plus:

Til dette eksempel vil vi bruge den norske madafgift/momssats på 15 %. Norges standard momssats er 25%.

Når du klikker på det grønne plus, vil disse nye felter dukke op på din skærm;

Du skal blot udfylde feltet i henhold til de oplysninger, du ønsker vist for din forhandler. Da vi bruger norsk madafgift på 15% som eksempel, vil felterne blive udfyldt sådan;

Når felterne er udfyldt, skal du klikke på Gem.

Når gemt, vil din skærm nu vise den nye skatteliste, du har oprettet. For at vælge, hvilke produkter der skal tilføjes til listen, skal du klikke på skattelisten, som er understreget;

Nu kommer der en pop op, hvor du kan se listens navn, land og procent, sammen med en liste over alle dine produkter.

Nu gennemgår du produkterne og sætter kryds ved de produkter, som skal have denne nye særafgift tilføjet.

Når alle produkter er afkrydset, skal du klikke på Gem.

Når den norske forhandler nu logger ind for at afgive ordrer og bestiller på netop disse varer, vil kurven beregne en momssats på 15 % i stedet for den norske standardsats på 25 %.

Når du opretter nye produkter på din side, vil du også kunne tilføje en særlig momsliste til produkterne også - Dette gøres i feltet Speical tax lists;